Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Sportex на 03 Јуни 2011, 13:55:05 pmЕми коа така...ние да не идеме со коли на нареден собир да си земеме автобус или такси, најубаво...Јас ке ве возам
Еми коа така...ние да не идеме со коли на нареден собир да си земеме автобус или такси, најубаво...
Али копијава мене ми се чини боља од оригиналов...или не?
Цитат: RikiRulz на 03 Јуни 2011, 14:21:46 pmЦитат: Sportex на 03 Јуни 2011, 13:55:05 pmЕми коа така...ние да не идеме со коли на нареден собир да си земеме автобус или такси, најубаво...Јас ке ве возам
Рики, најди едно вакво (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Cuore Sportivo на 03 Јуни 2011, 14:25:19 pmЦитат: RikiRulz на 03 Јуни 2011, 14:21:46 pmЦитат: Sportex на 03 Јуни 2011, 13:55:05 pmЕми коа така...ние да не идеме со коли на нареден собир да си земеме автобус или такси, најубаво...Јас ке ве возам Не бе, ја невозам... брзо... ми поминаа тие филмови
Како беше она: Мали, мали, к*р ти фали. И јас бев пристоен до Маврово, ама на враќање до Скопје прашај го Ивица во Красјлерица колку пристојни бевме.
Што ти е бе, пристојни бевме. Стотче - стодваесче.