Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Баблс е популарен!
Цитат: zeroSignal на 01 Јуни 2011, 15:47:42 pmБаблс е популарен! Бре бре бре, гледам на слика го ставиле Сега да го продадам ќе можам нова Алфа 166-ка да си купам а?
Цитат: Zvrki на 01 Јуни 2011, 09:52:31 amЦитат: Cuore Sportivo на 31 Мај 2011, 16:12:46 pm Јас на враќање се зајадов со зелена металик астра купе од постарите. Имаше огромен топ позади и до 170 - 180 км/ч се држеше одлично. Беше на Охридски таблици и се јадевме од втората патарина на Гостивар-Тетово до Сарај. На крај културно се поздравивме. Баш ме занима што мотор беше.Da da ve vidov me projovte na Gostivar Tetovo. Neznam dali primeti deka me projde Со што ауто беше ти ?
Цитат: Cuore Sportivo на 31 Мај 2011, 16:12:46 pm Јас на враќање се зајадов со зелена металик астра купе од постарите. Имаше огромен топ позади и до 170 - 180 км/ч се држеше одлично. Беше на Охридски таблици и се јадевме од втората патарина на Гостивар-Тетово до Сарај. На крај културно се поздравивме. Баш ме занима што мотор беше.Da da ve vidov me projovte na Gostivar Tetovo. Neznam dali primeti deka me projde
Јас на враќање се зајадов со зелена металик астра купе од постарите. Имаше огромен топ позади и до 170 - 180 км/ч се држеше одлично. Беше на Охридски таблици и се јадевме од втората патарина на Гостивар-Тетово до Сарај. На крај културно се поздравивме. Баш ме занима што мотор беше.
aj nareden pat zdravje i na nekoja emisija da ne ima kako avto magazin,visoki oktani, ipak opaki momci sme zasluzuvame
Апсурдот да биде поголем гОјде даде ракија на деца кој најако нешто што пробале у живот им е кока кола, а на човек кој месечно цепа 3 литра ракија ништо. Му ебам тоа маздата да му ебам.
Цитат: Cuore Sportivo на 03 Јуни 2011, 10:39:50 amАпсурдот да биде поголем гОјде даде ракија на деца кој најако нешто што пробале у живот им е кока кола, а на човек кој месечно цепа 3 литра ракија ништо. Му ебам тоа маздата да му ебам.
Цитат: S16 на 03 Јуни 2011, 11:05:21 amЦитат: Cuore Sportivo на 03 Јуни 2011, 10:39:50 amАпсурдот да биде поголем гОјде даде ракија на деца кој најако нешто што пробале у живот им е кока кола, а на човек кој месечно цепа 3 литра ракија ништо. Му ебам тоа маздата да му ебам. Шала S16, осим за ракијата
Абе јас им дадов да ја носат, а они ми киднаа со ракијата. Требаше да ја пиеме на собир, ама да не ја барам назад да не испадне дека сум ја донел па се клошарам да си ја земам назад. Како и да е, Куоре не те видов во кафанчето.
Еми коа така...ние да не идеме со коли на нареден собир да си земеме автобус или такси, најубаво...