3 rabotti treba da napravish,i ke go najdesh vednash problemot
ako imash dobar pristap do kazancheto so voda,napolnigo so voda kazancheto,izvadigo crevoto za voda od motorcheto,i nekoj/a neka go okluci motorcheto da rabotti,a ti stoj do kazancheto i gledaj dali ke ja isfrla vodata pod pritiso normalno koga go vkluchuvash motorcheto,stavi si nekoja casha ili krpa da ne ja istopish kolata.Ako shprica voda od motorcheto,znaci motorcheto ti e super.Sledno,crevceto ne go vrakjash pak vo motorcheto go ostavash taka,a ja izvaduvash prskalkata nadvoreshno shto prska na stakloto,i so usta ili kompresor duvni da vidish dali si odi vozduhot kako shto treba,ako e i tamu okey,togash problemot ti e vo prskalkata zapushena,ili so igla za shienje,ili kako shto ti reche ZerroSignal telche od guma za tocak,taa e epten tenka i zachisti go bigorot,mene taka pred edna nedela zadnata nemi raboteshe,i na ovoj nachin si ja srediv,i ispadna prskalkata,gjubrenca imashe vnatre,a bi ti preporachal da go izvadish kazancheto nadvor i da go isperesh ubavo i da si stavish obichna voda,i bez tie preparati shto se prodavaat za stakla,e od tie preparati dva pati mi se chisteni prednite prskalni,so obichna voda,i dobar brisach po bolje nema
Mislam deka me razbra neli