Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ja sakam Viktorija Loba. Ja sakam zenskava, ne mozam da ja izvadam od glava! Sakam da bidam nejziniot volk so golemi oci i golema usta!
Цитат: LosiPatista на 16 Септември 2011, 23:06:31 pmJa sakam Viktorija Loba. Ja sakam zenskava, ne mozam da ja izvadam od glava! Sakam da bidam nejziniot volk so golemi oci i golema usta!Сакаш да ти ја местам
Цитат: DareBmw на 16 Септември 2011, 23:13:58 pmЦитат: LosiPatista на 16 Септември 2011, 23:06:31 pmJa sakam Viktorija Loba. Ja sakam zenskava, ne mozam da ja izvadam od glava! Sakam da bidam nejziniot volk so golemi oci i golema usta!Сакаш да ти ја местам A ti kolku si blizok so nea?
Сите три се ружни упм.. Имаме ние многу поубави девојчиња во Македонија, ама свесно (и паметно) не се пријавуваат за вакви глупости.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)http://dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=3A47581A7B482B4F9FF995B5DE96E94B----------------------------------------da vidime koj sto saka da i napravi