Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Во глава ми се врти DJI Mini 3 Prо. И плус Fly More Combo. И плус ситни accessories.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)https://fixit.mk/product/dji-mini-3-pro-dji-rc/Имам желба за дрон одамна, уште откако станаа популарни DJI со првите Фантоми.И ќе си ја исполнам желбата, здравје. После одмор летово, сега се штедат пари за тоа.@zeroSignal - Да го научам малку (мада сега е лесно со ActiveTrack) откако ќе го земам, догодина да ги обогатиме рецензиите
И Мини 2 ќе ти брка работа.
За дронови, контактирајте го @Dodo . Он е експерт на тоа поле.Знам едно време лиценци требаше за летање, ама како се класифицираа дроновите, не ми текнува.
Цитат: bear на 03 Мај 2023, 20:12:01 pmЗа дронови, контактирајте го @Dodo . Он е експерт на тоа поле.Знам едно време лиценци требаше за летање, ама како се класифицираа дроновите, не ми текнува.Не дирај лава док спава. Sent from my iPhone using Tapatalk
Нема медиум кај не ме закачаат за дрон...
Цитат: Dodo на 15 Мај 2023, 22:48:51 pmНема медиум кај не ме закачаат за дрон... А шо е муабетов, професионално нешто ги работиш? Или ентузијаст?Сериозен сум јас за Mini 3 Pro, на есен можно е да си ја остварам желбата... Ќе ти пишам за совети ако сте сериозни со муабетиве погоре.
@balanar ќе ги збогатиш твоите екскурзии со снимки од дрон, покрај деталниот опис