Автор Тема: Што ти се врти низ глава  (Прочитано 590168 пати)

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Одг: Што ти се врти низ глава
« Одговори #3675 на: 04 Јануари 2019, 08:32:21 am »
Ако сакаш удобно ауто ондак со БМВ мислам треба да целиш кон 5-та серија најмалце а за летечки килим буквално пробај некоја добра Е-класа. Со џип тешко дека ќе имаш удобно возило како што ти очекуваш.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #3676 на: 04 Јануари 2019, 08:39:18 am »
За летечи ќилим S-класа. За летечи ќилим у прифатливи цени:

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #3677 на: 04 Јануари 2019, 08:41:19 am »
За летечи ќилим:

За летечи ќилим у прифатливи цени:

Се друго, вклучувајќи S-class е класи испод.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #3678 на: 04 Јануари 2019, 08:44:36 am »
Не знам ти у која S класа си се возел, веројатно со расипана суспензија ама меџик карпет е тука:

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #3679 на: 04 Јануари 2019, 08:47:25 am »
Неспоредливо послабо од хидрактив. Како и секоја друга воздушна суспензија.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
« Одговори #3680 на: 04 Јануари 2019, 08:52:46 am »
Ох мори мајко....

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
« Одговори #3681 на: 04 Јануари 2019, 09:01:28 am »
Не сум некој што пензионерски вози, моабетот ми беше дека за тоа возило во очите на народот е некој престиж, атрактивно, сон, итн итн а не вреди воопшто. Не гледам што би добил освен тоа што ќе фрлам добр дел од заштедата за да добијам лајк плус или коментар лее брат алал да ти е каков џип си земал.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #3682 на: 04 Јануари 2019, 10:23:12 am »
Во X6 се имам неколку пати возено. Седењето е како во југо барем за двометраш како мене. Си повлеквит јако. Ентериерот шајзе. Тропа да, го нема она префинетото премиумско. И да, 100 пати сме се согласиле за очобол

Во Мерџан МЛ Втора генерација сум се возел. Како да гази по облаци. Изолација, мека вожња, ентериер зависи од вкус, седишта добри...

Претпоследниот модел на Е класата нема ни П од премиум ако збориме за подвозјето. Се седи не премиум, бетер од Пасат. Да, ентериерот му е како новиот стерео хај хај на Сони.

Присутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6004
« Одговори #3683 на: 04 Јануари 2019, 10:55:56 am »
Само Ауди Q7,BMW X5 е кочија,пред 5 год у Де газдата имаше тест со горе споменатите возила,без двоумење се одлучи за Q7 вика не очекував толку да биде лошо Бемвето.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298
« Одговори #3684 на: 04 Јануари 2019, 12:24:56 pm »
Уште од млад ми се врти х6 низ глава, така моќно ми изгледа и кај понежниот пол ти ги зголемува шансите за клецање.
Ај си викам ќе одам да си купам.
Вчера одам кај пријател седиме на маса правиме дил 4.0д со 8степен аутоматик 170к км на тахо. Убаво изгледа моќно, 20ки бандажи, камери за рикверц се што си оди по пропис од опрема. Ентериерот потпросечен, крца и тропа, внатре изгледа малку поубаво од бмвто кец што го имав. Убаво се седи и многу директно управува, некоја кратка летва има и е многу прецизен. Ок седнав да го возам. Крајно неудобно возило, скока треска рипа по нерамнини. Очекував луксузна вожња, тивка, мека ко на летечки килим, кога тоа кочија. Се разочарав многу, и никогаш веќе не би се воодушевил на такво возило. Не ми понуди ништо повеќе од моменталнава кола што ја возам. Не ги разбирам луѓето што фрлаат над 100к за такви возила, дури овој ме убедува дека не било ова Германија затоа вожњата не е удобна. Глупо звучи ама пасатот не би го дал за тоа бмв глава за глава, а не па да доплатам. Следна цел ми е а7 или панамера, ама ќе треба уште работа и штедење за нив.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Комши и X5ката и X6ката се такви. Сакале да доловат луксуз, а да го задржат тоа што го има BMW.
Збркај ја од Скопје накај Велес по кривините и ќе видиш зошто е таква ;D
Инаку ако бараш луксуз и да не се осеќаш како да седиш на столче, само AUDI Q7 или доколку си за кола, AUDI A8.  СТРОГО 4.2 TDI обавезно. Ќе се заљубиш во вожњата.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
« Одговори #3685 на: 04 Јануари 2019, 12:28:07 pm »
исто и х5, прво тркалата у кривина па каросеријата со 1-2 секунди закаснување...тапа

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #3686 на: 04 Јануари 2019, 12:32:37 pm »
Зарем некоја будала би земала СУВ за да го збрка по кривини, и дали мислите дека би бил подобар од 3-ка напукана со истата сума на пари?

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #3687 на: 04 Јануари 2019, 12:35:45 pm »
Зарем некоја будала би земала СУВ за да го збрка по кривини, и дали мислите дека би бил подобар од 3-ка напукана со истата сума на пари?

Stelvio за пред кафиќ и по кривини?  ;D

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298
« Одговори #3688 на: 04 Јануари 2019, 12:38:24 pm »
Ствар на вкус е тоа. Пример јас уживам во динамичност, сакам колата да лежи наземја, тврда вожња, прецизно, брзо... ама затоа возам купе, а не СУВ.
Да сакав кашава вожња ќе возев седмак/ а8 /Ѕ класа..

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #3689 на: 04 Јануари 2019, 12:41:45 pm »

Stelvio за пред кафиќ и по кривини?  ;D

Giulia за пред кафиќ и по кривини и по стази и по екстази...