Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Све само погребални погоре
Цитат: Carpathian Lord на 24 Ноември 2021, 13:53:19 pmЦитат: t0m1cA на 24 Ноември 2021, 10:21:20 amЦитат: Carpathian Lord на 24 Ноември 2021, 09:34:29 amПодобар седан/караван во класата според мене нема. Јас ја сакам во ваква изведба и оваа боја:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)R u kidding me!?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Не би споредувал RS6 со Volvo V90 R-Design. Ни под разно, освен што се технички каравани ни по цена ни по перформанси се исти RS6 е сосема поинакво чудовиште.Никој нормален не би споредил, ам то е.Ако била таква работата, што има друго да глеам или размишљам, супер ми е караванот што си го иам веќе.Цитат: DarthJe5us на 24 Ноември 2021, 14:20:32 pmВолвото може со 2.0 тди А6 да се спореди. Или подобра споредба би било со А4.Од горенаведените, веројатно со А6. V60 би се споредувало со А4.
Цитат: t0m1cA на 24 Ноември 2021, 10:21:20 amЦитат: Carpathian Lord на 24 Ноември 2021, 09:34:29 amПодобар седан/караван во класата според мене нема. Јас ја сакам во ваква изведба и оваа боја:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)R u kidding me!?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Не би споредувал RS6 со Volvo V90 R-Design. Ни под разно, освен што се технички каравани ни по цена ни по перформанси се исти RS6 е сосема поинакво чудовиште.
Цитат: Carpathian Lord на 24 Ноември 2021, 09:34:29 amПодобар седан/караван во класата според мене нема. Јас ја сакам во ваква изведба и оваа боја:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)R u kidding me!?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Подобар седан/караван во класата според мене нема. Јас ја сакам во ваква изведба и оваа боја:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Волвото може со 2.0 тди А6 да се спореди. Или подобра споредба би било со А4.
Колку чини тоа Волво ново, за другар прашувам?
Значи таман сум со споредбата со РС6ката, 100к€ вс 100к€. Така и си мислев.ЕДИТ: Усвари не сум таман, Волвото има максимална брзина од 180кмч, ако влегуваме во детали.
Цитат: n1kola на 24 Ноември 2021, 15:30:52 pmСве само погребални погоре (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
не разбирам зошто има потреба некој да се објаснува за потребите и желбите и што и како ќе прави со возилото кое му се врти во глава
Не знам што е фетишов со караваниве во последниве постови, вклучувајќи го и мојов, ама долго време ми се мота низ глава.