Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Кога ќе пораснам, ми се врти во глава да бидам @n1kola https://reklama5.mk/AdDetails?ad=3916300ииииили евентуално Мондео-то од линкот на @зоки-златен
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Било кое (мада по можност црвеното, пошо ептен ми се свиѓа).
Подобар седан/караван во класата според мене нема. Јас ја сакам во ваква изведба и оваа боја:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Carpathian Lord на 24 Ноември 2021, 09:34:29 amПодобар седан/караван во класата според мене нема. Јас ја сакам во ваква изведба и оваа боја:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)R u kidding me!?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: t0m1cA на 24 Ноември 2021, 10:21:20 amЦитат: Carpathian Lord на 24 Ноември 2021, 09:34:29 amПодобар седан/караван во класата според мене нема. Јас ја сакам во ваква изведба и оваа боја:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)R u kidding me!?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Не би споредувал RS6 со Volvo V90 R-Design. Ни под разно, освен што се технички каравани ни по цена ни по перформанси се исти RS6 е сосема поинакво чудовиште.
Волвото може со 2.0 тди А6 да се спореди. Или подобра споредба би било со А4.
супер ми е караванот што си го иам веќе.