Автор Тема: Што ти се врти низ глава  (Прочитано 591289 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Одг: Што ти се врти низ глава
« Одговори #3315 на: 06 Август 2017, 21:00:16 pm »
Има Воксали со воланот на лева страна,

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Има, има, ги викаат Опели.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17782
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #3316 на: 07 Август 2017, 09:49:32 am »
Има Воксали со воланот на лева страна,

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Има, има, ги викаат Опели.

Удрени па крпени Опели*

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
« Одговори #3317 на: 07 Август 2017, 10:00:17 am »
Сечени, лепени, монтирани Опели**
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14714
« Одговори #3318 на: 07 Август 2017, 11:07:31 am »
Произведени во фабриките на Сорос ***

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
« Одговори #3319 на: 13 Август 2017, 15:23:57 pm »
Oвa:
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=2537152
Кaкo иде прoцедурaвa сo кaмп прикoлкиве?
Јa земaм, се регистрирa еднaш/секoјa гoдинa?
Зелен кaртoн се вaди зa неa, нa кoлку време мoжеш дa извaдиш-кaкoзa кoливе е?
Сo штo кaтегoријa/пoдкaтегoријa се вoзи?

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1888
« Одговори #3320 на: 13 Август 2017, 19:35:51 pm »
Златен, колку кошта ова задоволство, имаш прашано се имаш јавено?

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
« Одговори #3321 на: 13 Август 2017, 21:23:11 pm »
Кoнкретнo зa тaa нa линкoт незнaм, зaтoa и прaшувaм зa рaбoтиве пoгoре, бидејќи би знaчеле зa крaјнaтa ценa, aмa пo oнa штo видoв нa нaшиoт пaзaр не верувaм декa би билa испoд 7-8к еврa-претпoствкa.
Инaче нештo "сличнo" имa вaкa:
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=2190482
Требa дa се рaспрaшaм, штo е и кaкo, истo требa дa се прaшa дaли мoже и oд гoре нештo дa се увезе, дoкoлку мoже...
Пс: Нa линкoв пoгoре нa 6тa сликa сегa гo приметив Гoљфoт, незнaеш кoј кoгo влече :D

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #3322 на: 13 Август 2017, 22:36:58 pm »
Треба е категорија т.е б+е

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3134
« Одговори #3323 на: 14 Август 2017, 11:00:26 am »
Oвa:
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=2537152
Кaкo иде прoцедурaвa сo кaмп прикoлкиве?
Јa земaм, се регистрирa еднaш/секoјa гoдинa?
Зелен кaртoн се вaди зa неa, нa кoлку време мoжеш дa извaдиш-кaкoзa кoливе е?
Сo штo кaтегoријa/пoдкaтегoријa се вoзи?

Оваа ако ја зимаш ја ставаш у камп у Грчка за цела година и тоа е тоа, не е оваа за влечење секоја година по 2 пати, огромна е и тешка. Годишно камп у Грчка е од 1600 еур па нагоре. И после како и сите македонци додаваш швајсувана настрешница, брвнара, Тотал ТВ и кујна.

Мислам дека нема зелен картон за приколка, башка овој у огласот вика достава МК/ГР така да ако ја стационираш у ГР немораш да се грижиш за ништо од зелени картони и сл. само регистрирај ја и помини ја на технички тогаш (извади трета таблица).

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #3324 на: 14 Август 2017, 14:08:53 pm »

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #3325 на: 14 Август 2017, 14:13:02 pm »
Оди купи ја, сега е времето.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
« Одговори #3326 на: 14 Август 2017, 14:14:33 pm »
Ама чек, ова е старата верзија?

Татко ми ме однесе во саботата во салон да ја гледаме, ама новата.

Ама после искуството на дечкото со плинот, што беше споделено на форумов, некако ми е страв да се земе колата и да се направи на плин.

Отсутен InSides

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 857
  • ...кад звизде шурикени.
« Одговори #3327 на: 14 Август 2017, 14:23:27 pm »
Ама после искуството на дечкото со плинот, што беше споделено на форумов, некако ми е страв да се земе колата и да се направи на плин.

Линк?

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
« Одговори #3328 на: 14 Август 2017, 14:36:54 pm »

Линк?

@InSides

Како сопственик на  новиот модел на Hundai elantre, модел 2016 година 1.6 petrol engine  со LPG стара 6 месеци за кое увозникот Кореа Ауто Траде ми даде гаранција сакам да ви го пренесам моето искуство во врска со возилото.
На ден 18.0.4.2017 година на автопатот Тетово-Скопје во текот на возењето возилото наеднаш почна да губи сила и во истиот момент испушти голем бел чад од ауспухот. Самата непријатна ситуација можеше да ескалира во голема сообраќајна незгода, во која како учесници ќе беа мојата сопруга и мојот две годишен син. По запирање на возилото за наша среќа ни пружија помош други затекнати возачи кои беа запрепастени од глетката. Наредниот ден кога го однесов возилото во салонот на Hundai Скопје на сервис бев исмеан од нивна страна под изговор дека тоа што се случило не е ништо страшно и за 15 минути ми го вратија возилото назад непоправено и ми рекоа дека проблемот е во LPG уредот и покрај напомената дека возилото беше возено на petrol. Во сервисот за LPG утврдија дека проблемот е во моторот, а не до LPG уредот. Се обратив до сервисот на Hundai Скопје и побарав да ми го поправат возилото кое е под гаранција односно да ми го вратат во првобитна состојба (со замена на сите уништени делови за нови) и за сето тоа да добијам писмен документ за сервисирано возило. После еден час добив понуда за откуп на возилото во кој разговор побарав за да не останам без возило да си доплатам за некој друг модел на Hundai и покрај доживеаната непријатна ситуација. На ова добив одговор дека нема никогаш да добијам друго возило на Hundai и да бидам задоволен што ќе ми го откупат возилото. Го вратив возилото ми беа вратени пари, но не и за тоа што во него вложив за зимски гуми со бандажи, LPG уред кој ми го вградија во салон посочен од нивна страна, навлаки за седишта итн. Од целава оваа ситуација најтешко ми падна од сознанието дека ова да ми се случеше во друга држава ќе бев оставен на милост и немилост на цедило со сопруга  и двегодишно дете и дека за возилото не важи никаква гаранција згрозен сум и поради непрофесионалниот однос и негрижата од страна на целиот персонал на Hundai и неизлегувањето во пресрет за понуда на друг модел на Hundai поради што останав без возило.
Подоле на линковите може да ги погледнете клиповите и да го видите работењето на новиот модел на Hundai elantre модел 2016 година 1.6 petrol engine.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
« Одговори #3329 на: 14 Август 2017, 14:45:56 pm »
Дабоме дека одма плинот би и го ставил...
Ако веќе не иде ко шо треба, бар нека не иде без пари.