Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Здраво дечки,Ќе може ли да ми препорача некој продавница/сервис за авто бои и лакови? Еден другар вчера ми кажа дека имало некоја во Скопје после Железничка станица од лева страна. Ми кажа дека таму полнеле бои и во спрејови (оние што се со лагери во нив), а ја утврдувале бојата со оние картончиња кои се обоени со бои со различна градација. Изгледаше прилично задоволен од услугата, а згора на тоа и јас лично се уверив во бојата што самиов другар си ја аплицирал на колата. Инаку мене ми треба само за да си ја бојадисам хаубата и покривот, а останатиот дел од колата е ок.Се извинувам ако постов не кореспондира со правилата на темава.Фала однапред!
Ако добро разбрав, сакаш хаубата и кровот со спреј да ги фарбаш?Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Не, не сум прашал. А искрено не ни знам кој колку добро би ги избојал и колкава ќе биде цената за тоа. Инаку јас си мислев дека барем нешто ќе завршам работа со спрејот бидејќи другар ми на истиот начин ги бојадисуваше праговите во бела боја и вака на прв поглед убаво ги имаше дотерано.
Цитат: corsa-c на 10 Јули 2019, 17:56:37 pmНе, не сум прашал. А искрено не ни знам кој колку добро би ги избојал и колкава ќе биде цената за тоа. Инаку јас си мислев дека барем нешто ќе завршам работа со спрејот бидејќи другар ми на истиот начин ги бојадисуваше праговите во бела боја и вака на прв поглед убаво ги имаше дотерано.Сигурно подобро ќе ти ги исфарба отколку ти сам. Инаку грубо 50 евра од панел.Sent from my MI 6 using Tapatalk
Цитат: Dule_ на 10 Јули 2019, 18:09:54 pmЦитат: corsa-c на 10 Јули 2019, 17:56:37 pmНе, не сум прашал. А искрено не ни знам кој колку добро би ги избојал и колкава ќе биде цената за тоа. Инаку јас си мислев дека барем нешто ќе завршам работа со спрејот бидејќи другар ми на истиот начин ги бојадисуваше праговите во бела боја и вака на прв поглед убаво ги имаше дотерано.Сигурно подобро ќе ти ги исфарба отколку ти сам. Инаку грубо 50 евра од панел.Sent from my MI 6 using TapatalkВо ред, а кој од сервисиве за боење во Скопје може да ми препорачаш?