Автор Тема: Автолимарски и автолакерски сервиси и работилници  (Прочитано 153259 пати)

Отсутен salt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 286
  • Opel Astra fan
    • Blog Za Mkd muzika I iOS aplikacii
некој лакер да препорачата у козле/карпош со нормални цени?

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
кај блајо,а со цена зависи како ќе му се погоди :D

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 589
некој лакер да препорачата у козле/карпош со нормални цени?
bate, bitna e majstorijata ne  od kade e  

Отсутен Peconi

• Редовен
  • Пораки: 2948
хехехех

Отсутен Mihail

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 187
Некој да каже каде има полнење бои (правена) во боци (спреј) и што пари е? Не она стандардното во кантичка :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
не ми е јасно зошто ме праша дали сакаш со пиштол кит или без пиштол кит,со пиштол кит беше плус 1000ка
нормално му реков нејќам,зарем без филер ја фарбал :D
toa ti e filer :D

шприц кит и филер не е исто. шприц иде пред филер, а после корегирање и обработка на китот. се шприца со шприц кит, па пак се струга скоро целиот. има улога да ги пополни нерамнините и споевите помеѓу китот и металот. после тоа иде филер кој се шприца врз цела кола и пак се струга со водена шмиргла. филерот има улога да ги наполни струганиците-каналите од шмирглањето на китовите... па тек тогаш е фарбата.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Некој да каже каде има полнење бои (правена) во боци (спреј) и што пари е? Не она стандардното во кантичка :)

и мене ме интересира. слушнав и знам дека има ама појма немам каде.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
  • Пораки: 5087
lisice posle mirko kafanata ako ne se lazam toj puni

Отсутен Peconi

• Редовен
да да тој пуни
иначе шприц кит или течен кит го викаат

Отсутен Mihail

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 187
Некој број за контакт ?

Отсутен Peconi

• Редовен
број немам. нема шанси да го утнеш
од мирко кафаната цепаш право, од десна страна имаш еден мини плац со коли има една плава стара буба ова е одма после него т.е на самиот ќош на раскрсницата

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
lisice posle mirko kafanata ako ne se lazam toj puni

НИ СЛУЧАЈНО ДА НЕ СТЕ ОТИШЛЕ КАЈ ТОЈ... продавницата се вика босони, типот се вика дејан, а во наши кругови ние го викаме дејан далтониста... ај погоди зашто? ниеднаш не се деси да ми погоди боја во нијанса ни на мене ни на боро ни на било кој. увек некоја нијанса ја утиња. инаку понесен од муабетот за спрејов денес бев кај него да го прашам за цена... 400 денари спреј со 100 милилитри...

во исти момент боро ми вика абе во маџари негде имаше... тик так тик так, му текна... БОМИРО бои и лакови. се наоѓа позади кафана-сендвичара томи. тоа ти е од онаа улица кога доаѓаш откај кванташки накај маџари. ја поминуваш нели пругата, патчето врти на лево и се спојува со главниот пат за маџари и хиподром. на тоа место можеш да бираш само лево или десно да свртиш. е сендвичара томи ти е во чело. позади него се наоѓа бомиро, а местото е викано ТЕРМО. денес бев, за 20 минути ми направи спреј од 400 милилитри за 400 денари и го пробав одма, тука пред него, ептен го погодил. плус имам заостанато нешто безбоен лак во спреј. ке си ги оправам браниците деовиве.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43833
  • Il Moderatore
Онак друже најбољи, дај некои координати од гугл мапс, го знам делот од градот, ама не толку добро, па да не лутам - тртни еден пин на гугл мапс и постирај координати тука - све ти љубим - частим кафе на вероу :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Auto

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 519

Отсутен Alfista

• Редовен
  • Пораки: 1492
Vcera ja zemav od farbanje Alfata 156 od Avto kavaz, preden branik, krilo, generalno dobro izraboteno, nijansata pogodena, kriloto imase malku korozija, za krilo i branik 5000 den. nemam orientacija vo cena, skapo-evtino,
 Nemam nekoja primedba, pa go preporacuvam, Zoki Kafto Vizbegovo 075 206 366, pozadi benzinskata na Makpetrol,