Автор Тема: Автолимарски и автолакерски сервиси и работилници  (Прочитано 148708 пати)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Dark MK1, имаш морална одговорност да ги пренесеш сите негативни и позитивни искуства, заклучоци и впечатоци! Со тоа ќе помогнеш на сите нас на форумов да не доживееме непријатни и несакани искуства какви што си имал ти во случајот, а воедно тоа ќе му биде и казна на несовесниот и непрофесионален „мајстор“.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
  • Пораки: 5087
Одг: Автолимарски и автолакерски сервиси
« Одговори #31 на: 21 Март 2013, 14:19:47 pm »
sve e dobro dodeka ne ja zemes kolata kaj tebe,nejkam da zboram sto sve i kako sve se raboti .....
ne e ubavo odmoja strana no od koga ja zavrsivme kolata doznav mnogu raboti .....

vase e da odlucite kade ke ja pravite kolata, pa odposle ke praime muabet , ako ne odma posle 7,8 meseci do kaj godina dena  :)

Напротив, баш е убаво од твоја страна да кажеш што е и како е. Повеќе доверба имам во тебе што никогаш не сум те запознал отколку во некој мајстор.
Во нив по default немам доверба ;D ;D ;D
А сумњив ми беше Богдановски уште кога го начекав на ФБ, сега гледам дека сум бил во право.

Menemi bese drugar .....
Pa koga drugar ispokrade i ispolaza ......

Dark MK1, имаш морална одговорност да ги пренесеш сите негативни и позитивни искуства, заклучоци и впечатоци! Со тоа ќе помогнеш на сите нас на форумов да не доживееме непријатни и несакани искуства какви што си имал ти во случајот, а воедно тоа ќе му биде и казна на несовесниот и непрофесионален „мајстор“.

Jas vi kazav kade da ne idete ,nedaj boze da trebase da ja fati cela kola i da ja sreduva,mu go ostaviv ednoto krilo da go izvlece malce i ne go cepna......

Imam samo pofalni zborovi Za eden decko vo Singelic sto mi go farbase golfot zoltiot, perfekt go isfarba si ima i svja komora, a da se cudis go farbase so najeftinata boja :)

Отсутен Peconi

• Редовен
  • Пораки: 2948
да тој е добар и од други имам слушнато а имам видено и неколку коли што ги има правено
уствари мислам дека Онак кај него ја фарбаше алфата

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
Neznam kako se vikase no perfektno raboti !

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
дечки има некој слушнато за пиштол кит?
или мајсторов сакаше да ми искорне уште некоја илјадарка

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6215
spric kit pistol kit,isto ti e toa

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
toa ti e filer :D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
не ми е јасно зошто ме праша дали сакаш со пиштол кит или без пиштол кит,со пиштол кит беше плус 1000ка
нормално му реков нејќам,зарем без филер ја фарбал :D

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
da bez filer ke ja farba  .....

Отсутен Sashe90

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 718
Кире во Стајковци е врв. Паклениот Голф на 2брз4тебе е таму фарбан, така да не треба да зборам повеќе.
Kaj kogo e farban da ne znaes vo stajkovci ?

Отсутен Tuning

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 126
ima i pistol kit toa se sprica vrz kitot za da nema sitni valovi i vrz nego pak ide filer

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Дали некој имал искуство со Авто Лакер Томи карши Скендеровски.

Отсутен DARK MK1 GTI

• Сениор
imam slusnato deka raboti dobro ,no licno ne sum videl kako raboti

Отсутен Peconi

• Редовен
  • Пораки: 2948
колку што знам ги избрка сите вработени и сега си работи сам

Отсутен Skopxy

• Почетник
  • *
  • Пораки: 24
Стариот Томи повеќе не е у тој сервис даден му е под кирија друг го работи сега (како работат поима неам ),баш у неделата седевме со Томи у библиотека за Благовец се читаше книга