Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MartinAlfista на 23 Јули 2011, 00:56:52 amКарбон на махагон деловите ќе ти фати мислам. Нека каже Ате подобро.Па ќе видиме бидејќи јас немам махагон во бмв то сакам да ставам карбон мислам дека супер ќе изгледа нека каже Ате па јас ќе поминам до кај нив
Карбон на махагон деловите ќе ти фати мислам. Нека каже Ате подобро.
Цитат: DareBmw на 23 Јули 2011, 01:05:19 amЦитат: MartinAlfista на 23 Јули 2011, 00:56:52 amКарбон на махагон деловите ќе ти фати мислам. Нека каже Ате подобро.Па ќе видиме бидејќи јас немам махагон во бмв то сакам да ставам карбон мислам дека супер ќе изгледа нека каже Ате па јас ќе поминам до кај нив Не го прочитав текстот над сликата. Мислам дека таа пластика е премногу рапава за да фати карбонот. Ате се чека, и ја сум заинтересиран.
На одмор се.
Цитат: zeroSignal на 29 Јули 2011, 01:02:45 amНа одмор се.Како на одмор требаше на работа да дојдат.....А сеа за клецанје шо праиме...?
Да ве прашам дали може на моето БМВ да се стави карбон внатре и колку би ме коштало еве една слика каде што е махагонот да ставиме карбон јас немам махагонија во него ама еве една слика колку да видите за што се работи :(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ате бе, се врати ли од одмор ?
Цитат: djidji на 05 Август 2011, 18:50:02 pmАте бе, се врати ли од одмор ? Se vrativme vo realnosta i pricata prodolzuva....Pozz Djidji