Автор Тема: Alfa Romeo 147 JTD 16v m-jet  (Прочитано 64302 пати)

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7056
Одг: Alfa Romeo 147 JTD 16v m-jet
« Одговори #345 на: 18 Март 2020, 21:29:13 pm »
Е добро де, кој да пофати дека секој месец си таму ;D

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43704
  • Il Moderatore
« Одговори #346 на: 23 Јуни 2021, 22:58:17 pm »
Алфицата е уште жива и здрава, Во Март беше редовно регистрирана, сега направив и сервис уље и филтри. Ја возеше блиска роднина додека чекаше да ѝ стигне ново ауто. Дур ја возеше, имаше мал сусрет со ивичњак, при што настрада еден од зимските бандаши, лагер на тркало, долга спона и браникот. Се тоа беше прописно заменето, додуша уште чекам да се смилува фарбарот да ми го офарба браникот, ама нема везе, со фарбари, така е :) Сега моментално покажува 230.000 на саатот, и уште добро се држи! Здравје, за недела две, пак ќе се огласува (има уште една задача да испуни пред да оди на оглас).

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43704
  • Il Moderatore
« Одговори #347 на: 09 Јули 2021, 15:19:25 pm »
 :'( Отиде малата, надвор од форум, без огласи и дремење по реклами и пазари. Со здравје да си ја вози новиот газда и да го служи исто добро, како нас што не' служеше.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.