Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
sega vidov vcera sonliv gi citav porakite ))
super auto jas imav takva do pred nekoja nedela koga ke te nosi pat kon kocani ili vinica da mi pises ke ti poklonam nekoj sitnici za saxoto a ke ti dadam i predni amortizeri vo odlicna sostojba
Сакам вакво исто да земам.ВТС изглед ама и мотор втс со 1.6 или 1.4.вие што ќе кажите издржливи се не ? слушав дека на 100.000 требало да се менува задницата нешто а и дека не чинеле французиве.Вие што мислите ?
Таблицата е нова, може да е увезено. Нека го провери некој добро.
абе добро е количето ама имам 15 и летово ќе купувам кола за на 16 кога ќе положам да ми е средена а нели првите 2 години не смеам да возам поголемо од 100 коњи а ова е 120:D ова сахо ми падна на око деновиве http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/744201?searchID=4377888&Idx=18 што мислите убаво е или не чинит
Што пари колинчево гледам порано си пишувал секоја сезона си мењавал ламели и 300 глупости така имам видено дека си пишувал !!!
Цитат: Suzuki.MKD на 21 Јануари 2012, 21:21:26 pmШто пари колинчево гледам порано си пишувал секоја сезона си мењавал ламели и 300 глупости така имам видено дека си пишувал !!!Спремно ауто е ... све што не требало и требало е сменето... од дискови и плочки TRW, па се натака... сега бидејки е за продавање се е стандард вратено и до 100ка иде за 7 секуни... Бидејки си дете од форум за тебе цената е 1800 евра, иначе 2000 евра му е цена...
Цитат: RikiRulz на 21 Јануари 2012, 21:53:05 pmЦитат: Suzuki.MKD на 21 Јануари 2012, 21:21:26 pmШто пари колинчево гледам порано си пишувал секоја сезона си мењавал ламели и 300 глупости така имам видено дека си пишувал !!!Спремно ауто е ... све што не требало и требало е сменето... од дискови и плочки TRW, па се натака... сега бидејки е за продавање се е стандард вратено и до 100ка иде за 7 секуни... Бидејки си дете од форум за тебе цената е 1800 евра, иначе 2000 евра му е цена... Абе ок ама сега за сега не зеам кола До лето/есен ако не ја продадеш ќе размислам и за твоево количе