Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: SaleSk на 20 Мај 2011, 21:37:03 pmПа на ден 28.05.2011 во ден сабота од 9.30-10.00 зборно место пред Бориса Трајковиќ салата, се збираме и кој со стапот у раце, кој со деца, кој со жена кој со баба дедо итн одиме во колона накај Маврово, кај мавровчани за да ги извадиме од памет малку, па мислев доколку си заинтересиран за добра дружба и јадење буреци, да се придружиш...Предлог...По тргање накај маврово дали сте за бурек четврт со јогуртче од кај Цујо, пошто коа се оди на скијање, традиција е да се касне пред пат? Штета. На 28ми сме на свадба Враќање истиот ден или...?
Па на ден 28.05.2011 во ден сабота од 9.30-10.00 зборно место пред Бориса Трајковиќ салата, се збираме и кој со стапот у раце, кој со деца, кој со жена кој со баба дедо итн одиме во колона накај Маврово, кај мавровчани за да ги извадиме од памет малку, па мислев доколку си заинтересиран за добра дружба и јадење буреци, да се придружиш...Предлог...По тргање накај маврово дали сте за бурек четврт со јогуртче од кај Цујо, пошто коа се оди на скијање, традиција е да се касне пред пат?
Цитат: snail на 20 Мај 2011, 22:18:05 pmЦитат: SaleSk на 20 Мај 2011, 21:37:03 pmПа на ден 28.05.2011 во ден сабота од 9.30-10.00 зборно место пред Бориса Трајковиќ салата, се збираме и кој со стапот у раце, кој со деца, кој со жена кој со баба дедо итн одиме во колона накај Маврово, кај мавровчани за да ги извадиме од памет малку, па мислев доколку си заинтересиран за добра дружба и јадење буреци, да се придружиш...Предлог...По тргање накај маврово дали сте за бурек четврт со јогуртче од кај Цујо, пошто коа се оди на скијање, традиција е да се касне пред пат? Штета. На 28ми сме на свадба Враќање истиот ден или...?Кај Мики - Лабуд и Илинка ли си на свадба?И јас сум вечерта на свадба, ама тоа не е причина да не се помине денот патувајќи кон и од Маврово
Прекрасно ауто, многу безгрижни и убави километри
super auto jas imav takva do pred nekoja nedela koga ke te nosi pat kon kocani ili vinica da mi pises ke ti poklonam nekoj sitnici za saxoto a ke ti dadam i predni amortizeri vo odlicna sostojba
Ха ха ха, ја имам... усисњак... Од e21 ili e30
ne e biznis tuku kazav deka imam nekoj raboti i ke mu gi dadam taka na deckoto poso vise ne mi trebaat a nemozam da se zamaram so prodavanje i cenkanje