Автор Тема: Собир #4 - 28.05.2011, 09.30, Спортска Сала Борис Трајковски - Вожња до Маврово  (Прочитано 78978 пати)

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
Ма не знаат тие бе. Тоа дебар е некаде во Кина. Не е нашиот (???) Дебар тоа :)

Ја имаш мојата целосна доверба :D во потполност :P :P :P
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
Ма не ми верувај. Од кај знаеш кој сум што сум

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
Ма не ми верувај. Од кај знаеш кој сум што сум (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Од човек полошо не си!  ???  ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Е тука си во право потполно. Секоја чест за досетливоста.

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Ма не ми верувај. Од кај знаеш кој сум што сум (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ja ќе и помогнам :) Има 2 жени, 4 коли и две работни места ... ;D

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **

Може да има харем, да работи на паркинг и сеуште да биде Човек! :)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10941
  • 430i
А што сте запнале со времето какво ќе биде, ваљда не сте од шеќер. Ваљда ќе биде стандард, натаму по пат сонце, таму сонце, на враќање гратис перење

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Не се замарајте со времето, на добро друштво ништо не може да му смета ;) иначе глеам од темава калакурница се направило, па сакам да прашам дали има нешо список, што, кој, како или кој дојде, дојде. времето на поаѓање негде прочитав дека е 10:00, ако има некоја промена известете или најубаво утре да се напише еден пост како потсетник и да се затвори темава, пошто сте ја отруле со смрдеата од рибине :D

Отсутен djidji

• Легенда
Вожња до Маврово - 28.05.2011 (сабота), собирање во 09:30 Спортска Сала Борис Трајковски, тргнување во 10:00 !

Отсутен Kimi R

• Сениор
Вожња до Маврово - 28.05.2011 (сабота), собирање во 09:30 Спортска Сала Борис Трајковски, тргнување во 10:00 !
добро не сум до толку ќор ;D фала ;)

Отсутен djidji

• Легенда
;D До сите неупатени беше наменето :D Што е сигурно, сигурно е ;) Посебно за тие „под гас“ :) Ти не пиеш, мал си :P

Отсутен Kimi R

• Сениор
;D До сите неупатени беше наменето :D Што е сигурно, сигурно е ;) Посебно за тие „под гас“ :) Ти не пиеш, мал си :P
па добра ти е идеата, искрено да ти кажам вака мава у очи, црвено крупно и да не припрашуваат луѓе. иначе пијам не сум до толку мал :) ама коа возам по новиов закон морам да бидам 0,00 :( да не може чоек едно пиво да се напие