Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
на ниту еден собир не сум бил, све ради икс причини, радо би дошол на овој, за ако нишо друго да се упознаам бар со дел од вас... ама пак, не знам како сум со работа у сабота...
Цитат: KaZaN на 24 Мај 2011, 12:12:17 pmна ниту еден собир не сум бил, све ради икс причини, радо би дошол на овој, за ако нишо друго да се упознаам бар со дел од вас... ама пак, не знам како сум со работа у сабота... Потруди се.
Ако е за рачија ја ќе земам домаќа 53ка лепота божја само да не биде за назад осмици по аутопут
Браво синко, господ здравје да ти даде, убава женичка, деца, кола ....
Цитат: NetworX на 24 Мај 2011, 15:37:14 pmАко е за рачија ја ќе земам домаќа 53ка лепота божја само да не биде за назад осмици по аутопутЗа ракија не ви препорачувам зш има и помлади членови па да не биде за назад проблем...држ ме мамо испосера се...??Баталете ракија..остајте дома..земете си по една ваква....!!!Оваа е за Џиџи...другите раце настрана од неа и без лижење монитор....ова е од мене поклон за него пошо не можам да дојдам!!! кликни на дадата за за да ја видиш поубаво...
Џиџи не смее да се напиња...
Цитат: SaleSk на 24 Мај 2011, 16:12:55 pmЏиџи не смее да се напиња...Па кој рече да се напиња...може и ФЕЛАЦИО само...за ЛЕК Е...!!!