Автор Тема: Собир #4 - 28.05.2011, 09.30, Спортска Сала Борис Трајковски - Вожња до Маврово  (Прочитано 79087 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29589
    • CARclub.mk
Средено комши. :)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6109
  • 69
Браво синко, господ здравје да ти даде, убава женичка, деца, кола ....
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3893
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
на ниту еден собир не сум бил, све ради икс причини, радо би дошол на овој, за ако нишо друго да се упознаам бар со дел од вас... ама пак, не знам како сум со работа у сабота...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
на ниту еден собир не сум бил, све ради икс причини, радо би дошол на овој, за ако нишо друго да се упознаам бар со дел од вас... ама пак, не знам како сум со работа у сабота...
Потруди се.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Потруди се.

Саде пази да не затруднеш.... ;D

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
Ако е за рачија ја ќе земам домаќа 53ка лепота божја само да не биде за назад осмици по аутопут
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Ако е за рачија ја ќе земам домаќа 53ка лепота божја само да не биде за назад осмици по аутопут

За ракија не ви препорачувам зш има и помлади членови па да не биде за назад проблем...држ ме мамо испосера се...??
Баталете ракија..остајте дома..земете си по една ваква....!!!

Оваа е за Џиџи...другите раце настрана од неа и без лижење монитор....ова е од мене поклон за него пошо не можам да дојдам!!! ;D ;D

кликни на дадата за за да ја видиш поубаво...;D
« Последно менување: 24 Мај 2011, 16:07:13 pm Sportex »

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6109
  • 69
Џиџи не смее да се напиња...
:)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Браво синко, господ здравје да ти даде, убава женичка, деца, кола ....
;) ;D

Отсутен djidji

• Легенда

За ракија не ви препорачувам зш има и помлади членови па да не биде за назад проблем...држ ме мамо испосера се...??
Баталете ракија..остајте дома..земете си по една ваква....!!!

Оваа е за Џиџи...другите раце настрана од неа и без лижење монитор....ова е од мене поклон за него пошо не можам да дојдам!!! ;D ;D

кликни на дадата за за да ја видиш поубаво...;D

Фала друже, Господ здравје да ти даде !!! ;)

Отсутен djidji

• Легенда

Тачно, ама затоа она смее, а ја само ќе си лежам-исто као Црногорците :) Koa e за здравје... разбираш ;) ;D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Па кој рече да се напиња...може и ФЕЛАЦИО само...за ЛЕК Е...!!! ;D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Сш сликава од дадава ми ја цензурисава...??

Отсутен djidji

• Легенда

Па кој рече да се напиња...може и ФЕЛАЦИО само...за ЛЕК Е...!!! ;D

;) Така е! Чим е за лек и Господ прашта :) Е сеа за сеа фелацио, после (здравје) може и друго ;D Важно е да си уште у шема :D

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Молба до Гојдо да направи некоја листа со песни со патриотски мотиви како што има на предходната страна да се едуцираме малку повеќе за македонската историја па да испадне излетов настава во природа :P
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni