Нема проблем, маичките се во кола кај мене.
И мене да ми ја донесеш церадата, тендата или, ако повеќе милуваш, завесата од главната бина на МНТ.
Патем, не знам што е проблемот, ама некако многу сложно се настапува со мненијава, да не речам организирани. Дури почнавте еден со друг да си се надополнувате...Па за да ни биде послатко патувањето предлагам да се скараме околу времето на поаѓање, дали ќе е 9:00 или 9:15. Уствари мислам дека тоа беше нарочно наметнат проблем од страна на управата. Они многу добро знаат што се може човек да стори за 15 минути и во тој контекст сакаат да ни го еб*т времето...
Успут, Ели, овде ко што сме се балкански мажишта без тебе како чесен искључок, у стање сме не само да се скараме и степаме туку и да се испоубиеме за згодна женска.
Што се однесува до Јове, организирајте му транспорт со Карго. Поефтино е.
На крај сакам да ве поздравам со нумерата Четворица Комити препеана од Ансамбал Билјана:
P.S. За симпатичното расположение на CarClub учесниците на Мавровското патешествије во план е донација од неколку литри ракија. Ракијата е со потекло од Тиквешијата, гроздова, правена за душа и одлежана 8 години во буре од Дудинка. За да може соодветно да се наточи, потребно е да се изработат етикети за флашите чиј наслов ќе гласи "CarClub Домашна", а под насловот ќе има и образложение "Собир #4, Маврово 28 Мај 2011".
Се бараат доброволци кои ќе изработат најсоодветна етикета за овој повод. Најдобриот предлог ќе добие награда 1 литар несекојдневна домашна од фамилијарната визба.