Автор Тема: Собир #4 - 28.05.2011, 09.30, Спортска Сала Борис Трајковски - Вожња до Маврово  (Прочитано 79084 пати)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10941
  • 430i
Одг: Собир #4 - 28.05.2011 - Вожња до Маврово
« Одговори #120 на: 23 Мај 2011, 13:31:43 pm »
Јас да знаев дека и иљоици има, ќе ви пореметев планот за делење маици, пошто тогаш неможев да дојдам ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
Одг: Одг: Собир #4 - 28.05.2011 - Вожња до Маврово
« Одговори #121 на: 23 Мај 2011, 13:52:47 pm »
oрганизирано од Carclub, а на истото да не присуствува организаторот :)
E ај сеа? Како ќе го носиме форумов? Или ова е зачеток на диктатура?
Ама и диктатурата од рајот е дојдена. Таму само еден газда има!! Ове имате и опција да отворите гласање мореееее!
Не туку мрчете.

А администраторот некогаш ќе дојде и кај мојот домеин  ;D Тогаш ќе го начекам јас фино убаво

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #122 на: 23 Мај 2011, 13:53:59 pm »
Слушајте...
На времето у бивша Југославија, сите прашања за кој не можеше да се најде заедничи јазик, односно каде што имаше некакви недоразбирања, со цел да се решат, се формираа комисии...Комисиите ги составуваа членови кој понатаму целиот процес го ставаа на дневен преглед за разгледување со цел да се реши, односно конечниот исход да го реши комисијата без никакви понатамошни измени, уредби итн...Е сега проблемот беше што тој предлог даден за разгледување на тој проблем никогаш не стигнуваше да се разгледа...Па со самото тоа ниедна работа која не била завршена со договор и била дадена на комисија, не била одлучена и завршена со конечен исход :D
Затоа и бивша Југа рикна...
Е сеа е друго...
Демократија...
Па ја би се надоврзал на контраверзниот еретик гОЈДо наместо да организира протести, да организира АНТИКАРКЛУБ возење во Маврово кое ке се одржи на ден 29.05.2011 недела, па да видиме кој ке има поголем број на привзаници и со самото тоа ке се знае дали овие од управа се шупаци или па ние сме народ на кој све му смета и секогаш мислиме дека некој ни работи за инат, или со еден збор кажано (Рѓавом К**цу и длаке сметају) што би рекле нашите ни северни соседи :))))
Сале аман бе  ;D

Те нема те нема па ќе се изгубиш

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20625
« Одговори #123 на: 23 Мај 2011, 14:23:30 pm »
Што би рекол колегата Дени:

Трололололололололололололололооооо...

Непотребни драми...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #124 на: 23 Мај 2011, 14:25:23 pm »
Непотребни Драми и Кавали

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #125 на: 23 Мај 2011, 14:37:03 pm »
Дечки, имам еден предлог допуна ;D ;D

И така ќе изгорам 20 - 30 литра гориво па би сакал да искорстам можност да фрлам една трска на Мавровско. Може ли од Скопје да тргнеме околу 6:00 - 6:30 ?

Доручек кај Цујо четврт со месо и јогурац и тргаме во поход ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D
« Последно менување: 23 Мај 2011, 14:41:00 pm Cuore Sportivo »

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #126 на: 23 Мај 2011, 14:42:49 pm »
Ама ако идеме на дебарско :):):)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #127 на: 23 Мај 2011, 14:44:14 pm »
Па иди ти у 6, па не ке те собереме у 11

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
« Одговори #128 на: 23 Мај 2011, 14:45:23 pm »

И така ќе изгорам 20 - 30 литра гориво па би сакал да искорстам можност да фрлам една трска на Мавровско. Може ли од Скопје да тргнеме околу 6:00 - 6:30 ?

;D ;D ;D ;D ;D

Доаѓам !

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
« Одговори #129 на: 23 Мај 2011, 14:45:41 pm »
lugje sto vi e na vas?? i so sea ja treba da se raspravam koga imase sobir po povod razdeluvanje maicki zaso nemozev da dojdam i ne trebase da se odrzi togas????, plus sea si ostanav bez maicka i se setam gol :D...daj ne tupete, ako tolku ste zapnale i ako mislite deka ste povekemina, soberete si se vo nedela i idete kaj sakate...
« Последно менување: 23 Мај 2011, 14:47:26 pm google »

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #130 на: 23 Мај 2011, 14:47:09 pm »

;D ;D ;D ;D ;D

Доаѓам !

Лелеее Sportex ако ве чуеее ...  8)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6109
  • 69
« Одговори #131 на: 23 Мај 2011, 14:55:52 pm »

;D ;D ;D ;D ;D

Предлогот даден на гласање се прифаќа.
И јас сум за да тргнеме порано, еве нека биде 9 часот и денот со време да си го фатиме...Што знам...Секогаш поубаво ми е кога си одам порано, али небитно....Може да се фрли и некоја трска, можда ако ништо повеќе за ручек некое рипче ке излезе...

Е сега шала на страна...
Да бидеме озбилни...
Организацијата е денот да биде САБОТА 28.05.2011...
Сите оние кои се во можност, доаѓаат, оние другите не доаѓаат...
Никојпат не може секому да се угоди...Ке постојат различни ставови, но дефинитивно треба да се дефинира прецизно, а тоа е веќе направено...
Така да мислам дека понатамошна дискусија од типот, може, неможе, недела, среда, петок е историја...
За следниот собир може и да се направи мала анкета за дек кој би бил погоден, па така да поголемиот број членови да бидат причината ради која ке се одбере денот...
Со овој коментар би сакал да ги поздравам сите оние кои земаа учество во дискусијава и да им посакам пријатно попладне.
Се гледаме или не здравје во Сабота.
Секое добро, :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #132 на: 23 Мај 2011, 15:00:57 pm »

;D ;D ;D ;D ;D

И јас сум за да тргнеме порано, еве нека биде 9 часот и денот со време да си го фатиме...Што знам...Секогаш поубаво ми е кога си одам порано, али небитно....Може да се фрли и некоја трска, можда ако ништо повеќе за ручек некое рипче ке излезе...

Е сега шала на страна...
Да бидеме озбилни...
Никојпат не може секому да се угоди...Ке постојат различни ставови, но дефинитивно треба да се дефинира прецизно, а тоа е веќе направено...
Така да мислам дека понатамошна дискусија од типот, може, неможе, недела, среда, петок е историја...
За следниот собир може и да се направи мала анкета за дек кој би бил погоден, па така да поголемиот број членови да бидат причината ради која ке се одбере денот...
Со овој коментар би сакал да ги поздравам сите оние кои земаа учество во дискусијава и да им посакам пријатно попладне.

SaleSk ЗА МОДЕРАТОР !!!

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8524
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #133 на: 23 Мај 2011, 15:02:06 pm »
Нема потреба од цвикање, ако се догворевте во недела јас немаше да можам да дојдам ама немаше да се бунам, тоа е, секогаш ќе има некој кога нема да му одговара денот и нормално тој ќе се лути, ова ставање фиксна дата и време е од искуство најдобра работа, кој може може кој неможе неможе...
« Последно менување: 23 Мај 2011, 15:04:38 pm chlink »

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8524
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #134 на: 23 Мај 2011, 15:03:41 pm »

;D ;D ;D ;D ;D

Е сега шала на страна...
Да бидеме озбилни...

SaleSk ЗА МОДЕРАТОР !!!