Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
H1 коштат точно 268мкд комплет двете сијалички а H7 се 328мкд исто комплет. Ги зедов од Макпетрол бензинската кај Удово
Цитат: Passat3B на 20 Септември 2014, 17:19:17 pmH1 коштат точно 268мкд комплет двете сијалички а H7 се 328мкд исто комплет. Ги зедов од Макпетрол бензинската кај Удово (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) Пазарив и ја. 260 мкд во Окта на Партизанска. Сум поминал поефтино од тебе за цели 7 денари.
Ги видов и тие ама ми рекоа дека се на плаво. Ќе има и слика не е проблем, нема да е пред-потоа зошто веќе се ставени белите, ќе видиш само од нив.edit: Еве слики, малку се лоши ама не можев подобри да направам.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Мартин_91 на 19 Септември 2014, 16:50:27 pmГи видов и тие ама ми рекоа дека се на плаво. Ќе има и слика не е проблем, нема да е пред-потоа зошто веќе се ставени белите, ќе видиш само од нив.edit: Еве слики, малку се лоши ама не можев подобри да направам.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Овие се тие 5000k или clear vision?
Ги наместив сијалиците. Светат значително побело бело, сега позициите изгледаат доста жолто, но нема врска.За тест ќе треба да почекам да се стемни.Еве слика:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(лево Nightbraker+, десно обична сијаличка)Поздрав!