Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Dobar majstor da mi montira (veke kupeni) maglenki vo Skopje?
Цитат: Lubenicata на 25 Декември 2013, 14:06:01 pmНе не не мислам да ставам кај мене па ако идам за германија да не ми прават проблем...Вектрата има фар со лупа колку шо знам
Не не не мислам да ставам кај мене па ако идам за германија да не ми прават проблем...
Цитат: Rakun4e на 25 Декември 2013, 16:54:08 pmЦитат: Lubenicata на 25 Декември 2013, 14:06:01 pmНе не не мислам да ставам кај мене па ако идам за германија да не ми прават проблем...Вектрата има фар со лупа колку шо знам Ракун, остави го жити се, 24 пати сме му објасниле дека ако стави 4300к никој нема да го примети, само тој сам ќе се примети.А ако праша уште еднаш ќе му се измочам во фарот па довека жуто ќе му свети.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Јас имам Х4 6000к 35 вати, ама наскоро ќе ги сменам со 4300к.
Нема да ги дадам Ќе си ги чувам за не дај боже. Можда една на скутерчето ќе упасувам.
55w спарено со 4300к H7R ... Прогледа мечено, ќоро беше кутрото, како сум возел до сеа еј