Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ако ова е средно светло, тешко на тие што идат одспроти.
дечки каде можам да најдам во скопје адаптери за Х7 лед сјалици. брат ми си нарачал од али и овие му стигнале без адаптерите и неможе да ги монтира.нешто слично на овие адаптериhttps://www.amazon.com/GZXY-Headlight-Adapter-SportageR-Veloster/dp/B01J5SCQ1I
На сите што ставаат кинески ледови и ксенони и други афтермаркет глупости што им пречат на останатите им посакувам слична судбинаSent from my SM-G973F using Tapatalk
Иначе само да пренесам страшно лошо искуство на колега од работа со кинески ксенон на гољф 5. Првична диагностика рикнат компјутер кој управува со светла, брисачи и разни работи (ваљда) од ксенон 55W.
Цитат: Johnny625 на 18 Ноември 2019, 00:24:15 amАко ова е средно светло, тешко на тие што идат одспроти. Па не може до сега никој да не ми блендира ако сметаат.
Ај што сте ќори и не гледате кај тератe па ставате рефлектори, не оќорефте и нас да си јајте газо!Што ви сум јас кабает и тие како мене што севезден ровараме низ вукојебината со најевтни H7 Бош или Вурт од Mакпетрол...