Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Бузуки на 11 Ноември 2020, 19:03:41 pmДа, јас наместив zdatt од алиекспрес пред 1 година и досега презадоволен сум.. Секогаш се вклучени.. Еве и некоја слика како изгледа...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Како се задоволни луѓето со кои се разминуваш? Дали би сакал да се разминеш со себе?Досега, барем во Велес, се што е афтермаркет ставено лед е казна за очите, пцујам на секое разминување. Кај тебе според снопот од сликите многу добро изгледа.D-r Ordevski
Да, јас наместив zdatt од алиекспрес пред 1 година и досега презадоволен сум.. Секогаш се вклучени.. Еве и некоја слика како изгледа...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Ordevski на 11 Ноември 2020, 19:42:38 pmЦитат: Бузуки на 11 Ноември 2020, 19:03:41 pmДа, јас наместив zdatt од алиекспрес пред 1 година и досега презадоволен сум.. Секогаш се вклучени.. Еве и некоја слика како изгледа...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Како се задоволни луѓето со кои се разминуваш? Дали би сакал да се разминеш со себе?Досега, барем во Велес, се што е афтермаркет ставено лед е казна за очите, пцујам на секое разминување. Кај тебе според снопот од сликите многу добро изгледа.D-r OrdevskiОва е со лупи, да не помисли некој дека во рефлектор ова ќе го добие.
Да, ова е со нови лупи... Обичен фар нема шанси да добие таква линија и мислам дека ќе смета на тие одспротива.. На тие одспроти не им сметам воопшто, едино десно малку повисоко е на тротоарот али нема гајле.. И на долгите (немаат лупи) наместив лед али катастрофа беше, нераспоредена светлина на сите страни па на крај ги вратив старите обични..
Има еден дечко на YT ко Џереми Кларксон е во млада верзија 😁 правеше споредба (не којзнае колку прецизна али нема везе) меѓу LED и халоген кај Golf 4. Реално немаше (толку) заслепување.
Препорака за некој што се занимава професионално со вградување проектори, лед, ксенон...??
Ако најдеш пиши...сите што ги прашав во МК или не можат, или немале лагер или не работеле со квалитетни лупи или да ги барам на пролет пошо не им се работело....македонче, да го тепаш да ти земе пари.