Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MarceCvarce на 29 Септември 2011, 08:31:18 amjas imam Garmin XT mobile na nokia, raboti fenomenalnoSame here.Само малку споро ги наоѓа сателитите на почеток, му требаат едно 10 минути.
jas imam Garmin XT mobile na nokia, raboti fenomenalno
Имам Nokia C5-03... ја користам стандардната апликација нокиа Ови мапс,ама не ми прај многу мерак.Предлог?
Точно така, упатство е мноооогу долго. И во мобилара го прават тоа за 300-600ден, така да оди си во некоја проверена и ќе ти го средат. Не вреди да се замараш.
Пред некој ден излезе новата мапа од Нокиа, ептен е подобрена за Македонија, ги има сите улички па дури и селските патчиња, вчера ја инсталирав екстра е. А и нов софтвер имаат пуштено за некои телефони, проверете си со апдејт.
Цитат: olikomerc на 30 Октомври 2011, 22:22:38 pmПред некој ден излезе новата мапа од Нокиа, ептен е подобрена за Македонија, ги има сите улички па дури и селските патчиња, вчера ја инсталирав екстра е. А и нов софтвер имаат пуштено за некои телефони, проверете си со апдејт.Ovi maps?
Цитат: Tommy на 31 Октомври 2011, 02:55:11 amЦитат: olikomerc на 30 Октомври 2011, 22:22:38 pmПред некој ден излезе новата мапа од Нокиа, ептен е подобрена за Македонија, ги има сите улички па дури и селските патчиња, вчера ја инсталирав екстра е. А и нов софтвер имаат пуштено за некои телефони, проверете си со апдејт.Ovi maps?мхм