Автор Тема: Со колку промили алкохол ве имаат фатено!!!  (Прочитано 18174 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14380
  • Пудингот на шоферството
Одг: Со колку промиљи алкохол ве имаат фатено!!!
« Одговори #15 на: 13 Мај 2011, 17:14:15 pm »
So ovie 'dregeri',mislam deka ne merat spored alkoholot,tuku na zdivot....imam duvano premnogu pati i imam dojdeno do toj zaklucok...baska toa odev na praksa vo policija i so edna goltka pivo (gargara vo usta),pokazuvase 1%....imam duvano pijan pred onesvestuvanje i pokaza 1.5%....na 2 golemi (bakalski)ispieni piva duvav mi pokaza 0.33(ama non stop dzvakav mastiki)....
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
« Одговори #16 на: 13 Мај 2011, 17:15:54 pm »
So ovie 'dregeri',mislam deka ne merat spored alkoholot,tuku na zdivot....imam duvano premnogu pati i imam dojdeno do toj zaklucok...baska toa odev na praksa vo policija i so edna goltka pivo (gargara vo usta),pokazuvase 1%....imam duvano pijan pred onesvestuvanje i pokaza 1.5%....na 2 golemi (bakalski)ispieni piva duvav mi pokaza 0.33(ama non stop dzvakav mastiki)....
Ахахахахахаххахаххахаххахахахах!!!  ;D ;D ;D :D :D :D :D  Лапаше нешто а!? Ахахахахахаххахахаххаха!!!

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Последно менување: 13 Мај 2011, 18:52:36 pm djidji »

Отсутен djidji

• Легенда

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10987
  • 430i
« Одговори #19 на: 13 Мај 2011, 18:30:07 pm »

Плукај во цефчето, плинка, течно, не те фаќаат, проверено :)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #20 на: 13 Мај 2011, 23:26:38 pm »
Ова со плукањево стварно е добра финта.
Некна се возам со кумот и 100 пaти му реков дај ја да возам оти беше дрво пијан, запнал не та не. Абе 500 метра не поминавме ете ги џандарите и тоа не ги знам, ај да дуваш опааа......
Му викам имам прочитано дека ако плукаш или го излигавиш внатре доволно дека не покажува, пробај му викам а јас за тоа време ќе се јавам да дојде другарми да не ти ја чкртнат оти не ги познавам сељациве.
Коа ргна едно балгамиште и го дувна внатре и дува дува се изгаси и пишува 0.00. Ја не можев да верувам. Пак го тераа да дува пак дува пак 0.00. Се јавува другаров од полиција вика што е што звоните, да не ве запраа ? ....викам да ама нема гајле сите трезни се исправно. ;D
« Последно менување: 13 Мај 2011, 23:28:58 pm Sportex »

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10987
  • 430i
« Одговори #21 на: 13 Мај 2011, 23:28:10 pm »
Ете така :)

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
« Одговори #22 на: 14 Мај 2011, 04:39:10 am »
Ееее море кумеее... се смува се цевчето
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7340
« Одговори #23 на: 14 Мај 2011, 07:37:32 am »
еххее ...

Пиевме на Илинден во Дојран, утрината, и до пладне прилично се поднапивме... Бевме потоа на пливање, и си тргнавме назад ...

Кај Демир Капија ме застанаа, не видов знак на автопат, 80 имало, а возев околу 140, поднамалив малце, ама ме измериле на 135...

Ај да дуваш, си мислам ако останало нешто од пладнето, сеа ке покаже .... 0.00 излезе... Ама ме пишаа за брзо возење...

Сум возел со испиено едно две пива, ама никогаш даска пијан...

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #24 на: 14 Мај 2011, 11:02:16 am »
Ова со плукањево стварно е добра финта.
Некна се возам со кумот и 100 пaти му реков дај ја да возам оти беше дрво пијан, запнал не та не. Абе 500 метра не поминавме ете ги џандарите и тоа не ги знам, ај да дуваш опааа......
Му викам имам прочитано дека ако плукаш или го излигавиш внатре доволно дека не покажува, пробај му викам а јас за тоа време ќе се јавам да дојде другарми да не ти ја чкртнат оти не ги познавам сељациве.
Коа ргна едно балгамиште и го дувна внатре и дува дува се изгаси и пишува 0.00. Ја не можев да верувам. Пак го тераа да дува пак дува пак 0.00. Се јавува другаров од полиција вика што е што звоните, да не ве запраа ? ....викам да ама нема гајле сите трезни се исправно. ;D

ova mora da se testira nekoja vecer

Кај Демир Капија ме застанаа, не видов знак на автопат, 80 имало, а возев околу 140, поднамалив малце, ама ме измериле на 135...

ti dodeka da namalis 100 pati te izmerile, vistinskata brzina ti bila 135.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #25 на: 14 Мај 2011, 11:51:14 am »
Vo Makedonija moze da se kupi tester za alkohol?

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7340
« Одговори #26 на: 14 Мај 2011, 14:28:52 pm »
Нарачај си од и-беј, сигурна работа ...

Отсутен djidji

• Легенда

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14380
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #28 на: 14 Мај 2011, 16:24:34 pm »
Да не се лажиме,ако си малку поднапиен,можи да се извлечиш дали со ‘плукање‘ во дрегерот или со мастика џвакање нема врска...ама ако си даска пијан и да му се крлаш на џандарите,тогаш ништо не те спасува...и ништо да не покажи дрегерот,можи да те однесат на болница и преку крвта да те фатат колку си пијан...
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
« Одговори #29 на: 14 Мај 2011, 17:04:40 pm »
Да не се лажиме,ако си малку поднапиен,можи да се извлечиш дали со ‘плукање‘ во дрегерот или со мастика џвакање нема врска...ама ако си даска пијан и да му се крлаш на џандарите,тогаш ништо не те спасува...и ништо да не покажи дрегерот,можи да те однесат на болница и преку крвта да те фатат колку си пијан...
За првото, океј. Ама и така има маржа до 5 промила. А инаку ако си дамла, нема што да се вадиш -според мене треба да те отстранат од сообраќај за дента. Доволно глупости сум видел...