Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: AllMightyMe на 10 Август 2015, 15:20:27 pmЦитат: Pistorij на 10 Август 2015, 14:46:55 pmима некој искуство со изгубен или украден телефон, пријавен кај оператор и во полиција па му го нашле?само ако имаш некој близок во Ме Ве Ре. Ако пријавуваш, нека ти дадат и тебе копија од пријавата, зошто инаку одма ќе ја искинат @mm121неможе да не постапуваат по него, бидејќи украден предмет е украден без разлика дали е лижавче или кола. Е сеа, колку џандарите ќе се замараат, тоа е друг муабет.не е баш така, за предмети со вредност под 6000 мораш сам да покренеш приватна тужба. Плус има разлика меѓу изгубен и украден
Цитат: Pistorij на 10 Август 2015, 14:46:55 pmима некој искуство со изгубен или украден телефон, пријавен кај оператор и во полиција па му го нашле?само ако имаш некој близок во Ме Ве Ре. Ако пријавуваш, нека ти дадат и тебе копија од пријавата, зошто инаку одма ќе ја искинат @mm121неможе да не постапуваат по него, бидејќи украден предмет е украден без разлика дали е лижавче или кола. Е сеа, колку џандарите ќе се замараат, тоа е друг муабет.
има некој искуство со изгубен или украден телефон, пријавен кај оператор и во полиција па му го нашле?
Планирам да се префрлам на ONE од Т-моб пошо сакаат да ми ја зголемат претплатата. Мрежа и интернет како се?
Цитат: MarceCvarce на 08 Септември 2015, 22:00:36 pmПланирам да се префрлам на ONE од Т-моб пошо сакаат да ми ја зголемат претплатата. Мрежа и интернет како се?Како тоа сакаат да ти ја зголемат претплатата? Несмеат такво нешто и сигурен сум дека не го прават. Ако збориш за обновување на договор и слични ствари, немораш да го обновуваш, по истекувањето на договорот ти важат истите услови на неопределено време.