Автор Тема: Мобилни Оператори  (Прочитано 395245 пати)

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Одг: Мобилни Оператори
« Одговори #660 на: 19 Август 2014, 01:00:56 am »
da jas sekoja godina go aktiviram ja imaat unazad nekolku godini istata letna promocija i super e  odam vo grcka se javuam doma skoro sekoj den i mi stignalo 150 denari povekje na smetka nego sto pravam  obicno

Добро чим е така, ми беше сомнително мучки да не прават.

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
« Одговори #661 на: 19 Август 2014, 23:27:12 pm »
Еден другар беше за Германија и овие од Оне му начукале 750ден повеќе сметка демек зборувал 7мин со мајка му овде, така излегло на извештајот, проблемот е што тој воопшто не е ѕвонел, овие сами тоа направиле, има чаре нешто или?
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4710
« Одговори #662 на: 20 Август 2014, 00:32:52 am »
да,нека пише приговор

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #663 на: 20 Август 2014, 02:02:51 am »
како ке докаже дека не зборел?

а и од кај знаеш дека другарот ја кажува вистината?
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4710
« Одговори #664 на: 20 Август 2014, 07:41:34 am »
добро,нека не пишува приговор тогаш

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7261
« Одговори #665 на: 20 Август 2014, 10:38:39 am »
Мојот моб има месец дена историја на повици, така да може да биде како еден доказ во твоја полза, башка уште ако истиот повик го нема во другиот мобилен. Реално имаат логови на базните станици, па ако знае жената кај била можат реално да видат дали е така или не.

Али, можам да кажам дека сум претплатник на ОНЕ веќе 20 месеци и до сега немало ни денар да отстапува од деталната сметка. Другар ти може да се регистрира на moj.one.mk  и да си извади лог листа.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #666 на: 21 Август 2014, 02:06:34 am »
Мојот моб има месец дена историја на повици, така да може да биде како еден доказ во твоја полза, башка уште ако истиот повик го нема во другиот мобилен. Реално имаат логови на базните станици, па ако знае жената кај била можат реално да видат дали е така или не.

Али, можам да кажам дека сум претплатник на ОНЕ веќе 20 месеци и до сега немало ни денар да отстапува од деталната сметка. Другар ти може да се регистрира на moj.one.mk  и да си извади лог листа.

ај кажи ми како си задоволен со оне? општо онака.. конекција, мрежа и интернет... паѓа ли интернетот, брз-спор, знае ли да падне повик, има ли разлика ако си во скопје и во другите делови од мк, итн итн...  20 месеци користење е многу повеке од доволно за да кажеш искуство...

сега за 2-3 дена ми истекува договорот со вип, и тука јас завршувам со нив... доста ми беше секс да сум недостапен, да ми се пркинува разговор, интернетот да биде тиња а да го има само во скопје и во другите градови низ центарот евентуално...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6316
« Одговори #667 на: 21 Август 2014, 02:28:50 am »
Еве јас да кажам за оне.. Досега ми се нема случено мрежа да снема а имам секаде одено.. Уз разговор ми се нема случено да се прекини повикот..
Интернетот (гсм) не е нешто посебно, за фб, за допишување ова она брка работа.. Додека 3г (HSDPA) е одличен, клипови на јутуб одма ги пушта ги полни без проблем, страни одма отвара (скоро побрзо и од домашниов интернет)..

Едина грешка е што првиот месец кога го потпишав договорот (на 18ти) и ми пуштиле пола од претплатата (а не ми кажаа), односно 1.5гб (наместо 3) и јас сум потрошил 2 и нешто гб и наместо 250 денари ми дојде  700 денари..
Ама сепак доста коректни се од Оне, сметка вкупно кај нив ми иди околу 3200 денари.. Првиве 3 месеци од тие 3200 само по 1400 платив.. Бонуси нешто ми дале пошто нови договори направив, а и неколку продолжив.. А да, гратис имам и +пакет на тв и рутер ми дадоја..

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5811
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #668 на: 21 Август 2014, 08:42:35 am »

Али, можам да кажам дека сум претплатник на ОНЕ веќе 20 месеци и до сега немало ни денар да отстапува од деталната сметка. Другар ти може да се регистрира на moj.one.mk  и да си извади лог листа.

ај кажи ми како си задоволен со оне? општо онака.. конекција, мрежа и интернет... паѓа ли интернетот, брз-спор, знае ли да падне повик, има ли разлика ако си во скопје и во другите делови од мк, итн итн...  20 месеци користење е многу повеке од доволно за да кажеш искуство...

сега за 2-3 дена ми истекува договорот со вип, и тука јас завршувам со нив... доста ми беше секс да сум недостапен, да ми се пркинува разговор, интернетот да биде тиња а да го има само во скопје и во другите градови низ центарот евентуално...
Onak, ne sakam mnogu da ti se mesam, ali za covek koj saka da bide dostapen non stop, i da ima neograniceni razgovori i internet na mob, kako i doma, od family box momentalno nema podobra ponuda.

Razmisli si.

A za VIP, vo pravo si, nervira mnogu u.p.m.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55335
  • Махер
« Одговори #669 на: 21 Август 2014, 08:48:01 am »
Фемили бокс оптик сега земавме со 2 телефона и ни испадна ем поефтино отколку да ги плаќаш посебно, ем гратис 3max. Win-Win.

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5811
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #670 на: 21 Август 2014, 08:49:20 am »
Odlicen izbor.

btw. sega postavija nekoi masincinja za plakanje smetki so cash, ili kartica, pa i najgolemiot nivni problem, t.e. guzvata vo salonite e resen, barem ako ti treba usluga za naplata na  smetka.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20896
« Одговори #671 на: 21 Август 2014, 09:11:00 am »
Фемили бокс оптик сега земавме со 2 телефона и ни испадна ем поефтино отколку да ги плаќаш посебно, ем гратис 3max. Win-Win.

Па многу најнормално :)

Оптик ју сеј? На брат ми му вртеле филм дека во моментов нема понуда Фемили Бокс + оптика.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55335
  • Махер
« Одговори #672 на: 21 Август 2014, 09:31:51 am »

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20896
« Одговори #673 на: 21 Август 2014, 09:36:44 am »
Ето видиш... Или на почетокот на промоцијата немале, или некое копито не си ја знае работата и шири дезинформации кај клиентите.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #674 на: 21 Август 2014, 10:41:01 am »
многу често има по некое копито во салониве... многу често...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk