Автор Тема: Кога да се очекува следен собир ?!?!  (Прочитано 131081 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20625
Одг: Кога да се очекува следен собир ?!?!
« Одговори #75 на: 14 Мај 2011, 02:42:21 am »
Ја сум ЗА, за било кај и да се решиме да идеме... Интересни патишта за возење: Кочани - Берово, Штип - Неготино (Криволак), накај Охрид, и Галичица е жива фантазија... Накај Гевгелија стварно е досадно, осим ако не се решиме по стариот пат да идеме :) Накај Кр. Паланка, нема нешто поинтересно онака од возачки аспект.

Word of WARNING: Галичица и Криволак се патишта кај што се гине (тој што ги возел у поскоро време, знае на што мислам), па може да биде опасно ако некој се реши да се глупира.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #76 на: 14 Мај 2011, 02:49:29 am »
А дружбиче некое нешто таака не мора да биде од огромен карактер?
Ами да појдиме Битола во јаванатакуќа. Таму ќе се здружиме со девојки од мал карактер.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14230
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #77 на: 14 Мај 2011, 03:12:20 am »
А дружбиче некое нешто таака не мора да биде од огромен карактер?
Ами да појдиме Битола во јаванатакуќа. Таму ќе се здружиме со девојки од мал карактер.
Jas sum od BT,i neznam kaj ima javna kuka,daj kazi glupo mi e vaka,da ne znam so ima vo mojot grad
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Ludi Kure

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 219
« Одговори #78 на: 14 Мај 2011, 05:08:57 am »
Moze Mavrovo ima eden jak kafic ,bar sto li e koj ke go znae se vika Glamur i se naoga pred ski terenite  interesno bi bilo nataka da se zabega:)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #79 на: 14 Мај 2011, 10:00:55 am »
Aбе луге... ке идеме да се зезаме... или ке идеме да зе возиме...

Што фајде, ако направиме круг Скопје Охрид, Битола па преку Велес за Скопје... денот ке ни помине во кола...

Или ја не разбрав, можеби нема да правиме собир, ке правиме возење.... дај не зезајте....

Да не се комплицираат работите...

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17441
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #80 на: 14 Мај 2011, 10:26:39 am »
Стигате до Маврово, играте малку фудбал/кошарка/билијард, пиете кафе, ручате, круг околу езеро кај што има извори со најубава вода за да однесете на сопругите, и назад во конвој накај Ск или кај и да живеете. Релаксирано 114%! ;D

Отсутен Dean

• Редовен
  • Пораки: 1340
« Одговори #81 на: 14 Мај 2011, 10:44:00 am »
јас да ви кажам лани летото планиравме со невестата наместо да одиме на одмор, да напрајме една тура низ Македонија, глупо ми е да одам во други држави, а мојава не сум ја прошетал, ама за жал ни тура ни на одмор испадна, ама годинава планиравме обавезно, па ако  одговара датумот count me in, повесело е во друштво

Отсутен sase07

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 547
« Одговори #82 на: 14 Мај 2011, 20:44:13 pm »
jas sum spremen samo kazete koga

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8524
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #83 на: 14 Мај 2011, 20:45:37 pm »
Ако збориме за поминување време во кола и на пат најубав и нај интересен е до Свети Наум.

А околку сакате да поминеме дел во кола и дел во зафрканции надвор од кола мислам дека е нај погодено штип на пастримајлии, гиновци или рибникот во пробиштип. НА сите овие места километражата се движи околу 120, а башка ако се фатиме да идеме во пробиштип на рибникот има опасно добар и интересен пат од сите карактери, башка и од кратово према пробиштип чичка нов е.

Отсутен sase07

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 547
« Одговори #84 на: 14 Мај 2011, 21:16:55 pm »
jas mislam da pravime krug niz cela makedonija i da se odredat mesta kaj ke se zastanuva i kafe mafe ribarnici i sve sto si ide po red taka da se pomine eden vikend

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20625
« Одговори #85 на: 14 Мај 2011, 21:54:41 pm »
jas mislam da pravime krug niz cela makedonija i da se odredat mesta kaj ke se zastanuva i kafe mafe ribarnici i sve sto si ide po red taka da se pomine eden vikend

Одлична идеја (и веќе постоечка), ама тешка за реализирање, за кратко време... Сепак треба финансии, одредишта за преноќување итн итн итн... Некои од нас сеуште возиме на бензин, па троа скапо е :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #86 на: 14 Мај 2011, 21:59:24 pm »

Одлична идеја (и веќе постоечка), ама тешка за реализирање, за кратко време... Сепак треба финансии, одредишта за преноќување итн итн итн... Некои од нас сеуште возиме на бензин, па троа скапо е :D
хахаха веле бе кај ти текна, али браво мора да се размислува од сите аспекти а пред се од финансиски

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14230
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #87 на: 14 Мај 2011, 23:21:05 pm »
Моментално ко шо сум тантела финансиски и пред зграда да дојдите незнам дали ке слезам  :D :D :D...инаку досега сам ке направев едно 3 тури низ Македонија
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Dean

• Редовен
  • Пораки: 1340
« Одговори #88 на: 14 Мај 2011, 23:25:34 pm »
па ако биде за еден викенд преноќиште на пример во хотел Истатов во Струмица мислам дека е околу 20 евра на човек плус ако има заинтересирани и од други авто клубови од Македонија може да се добие и некој попуст, за јадење и пиење е лесно ќе распалиме една скара пиење може и од маркет да купиме. Трошокот за бензин е тој што е, од него нема бегање, сепак мислам најголем проблем би била организацијата, треба да се одбере време што на повеќето ќе им одговара да не им се поклопува со работни обврски или пак фамилјарен одмор, но кога можат моторџиите секоја година да организираат рели низ Македонија можеме и ние  

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #89 на: 15 Мај 2011, 10:42:57 am »
Ке има дочек од жените со сукало за у глава па ке видиш и мирис на бензин и свети петар и свети илија :)

Хахаха Сашко бе, па малку барем помаштај мајку му - тоа бар не ни е уште забрането ;D Или си викаш луда машта прави свашта ;) Иначе има опција и лепшите половини да си ги земеме со нас, за да се избегне овој можен „инцидент“ ... ;D

За вој предлог добиваш казна од две пива....да не сум те чул уште еднаш нешто вакво... ;D