Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Од пред македонска
Цитат: DARK MK1 GTI на 17 Февруари 2012, 18:49:48 pmRiki ja imav edna interesna idea samo kolku e vozmozno da se otstvari,taka na nekoj parking ubav i da se poredime ali da ne se mesame odnosno,eden red germanski koli eden red,italjanski,francuski,japonski i taka nateka ...... Sportex ja sakav godinava da idam vi Wolfsburg na sobir , odnosno toa ti e ludilo 2 dena od sabajle do vecer sekakvi gluposi se desavaat i okolu 160e se potrebni za onaka naj naj mizerno da si pomines Не ти е лоша идеата... таман паркингот на БТ е голем... па во пролет, може да се одржи нешто такво
Riki ja imav edna interesna idea samo kolku e vozmozno da se otstvari,taka na nekoj parking ubav i da se poredime ali da ne se mesame odnosno,eden red germanski koli eden red,italjanski,francuski,japonski i taka nateka ...... Sportex ja sakav godinava da idam vi Wolfsburg na sobir , odnosno toa ti e ludilo 2 dena od sabajle do vecer sekakvi gluposi se desavaat i okolu 160e se potrebni za onaka naj naj mizerno da si pomines
Може да се прави еден масовен Car Wash па може и рекорд некој ќе бутнеме
moze do solun do praktiker neso alat da zeeme, ikea na rucek, i metak nazad da ne ni skrsat kolkite