Со поголем дел од кажаното се сложувам фала ти што добронамерно го напиша ова, ете јавно ЈА ПРИЗНАВАМ ГРЕШКАТА што се противев цело време, но и вие најдобро намерно разберетеме и проверете, кој прв ја постна сликата, јас незнаејќи дека е фотошоп се противев се додека не дознав дека е, нека ми извинат тие што лично ги навредив, сакам и јас извинување од членот или (членови беа незнам) што без мое знаење и дозвола постираа лично мои слики , слики од мене и кажуваа се и сешто, да се искараме истепаме е многу лесно, и многу сељачки, ете се извинив на сите уште еднаш ќе се извинам и очекувам исто од тие што настрана од сеирот изедоа повеќе од колку што треба, сеирот е сеир не го оспорувам , и да ми текна нешто, повеќето од тие што го водеа сеирот против мене се , тие вистинските и големите ентузијасти и познавачи незнам фали воопшто ја отвориле темата и помислиле да пишат, едноставно ги нема, тоа е тоа, немам намера повеќе да губам време во сеир и расправии, се надевам некој ме свати, и јас сватив што сакаш да кажеш, само тебе, никој друг неможам да сватам зошто ниту еден пост нема поучен освен овој.
3. Пробавте да излажете форум полн со луѓе кои НЕразбираат се во коли. Како не сфаќате дека тоа е фантастично иронично, и дека е заслужно за секој сеир кој ќе го добиете? Пробавте да садите краставици со родени сеирџии, и луѓе кои НЕмаат значително повеќе искуство кога станува збор за коли. Си го меревте со магариња. На форумов има луѓе кои возеле значително побрзи коли од тој Мерцедес.