Автор Тема: Kade e forumasot ?  (Прочитано 240515 пати)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Одг: Kade e forumasot ?
« Одговори #930 на: 28 Декември 2013, 01:11:13 am »
I Cuore probase da ne laze deka Kupil Gulieta ama go fativme vo lagata! On u stvari mislel da ja preoblikuva kockata so cekan ama mu nedostasuvalo vreme pa si prizna deka ne akal po keramidi ! ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #931 на: 28 Декември 2013, 01:11:59 am »

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4586
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #932 на: 28 Декември 2013, 01:17:16 am »
Со поголем дел од кажаното се сложувам фала ти што добронамерно го напиша ова, ете јавно ЈА ПРИЗНАВАМ ГРЕШКАТА што се противев цело време, но и вие најдобро намерно разберетеме и проверете, кој прв ја постна сликата, јас незнаејќи дека е фотошоп се противев се додека не дознав дека е, нека ми извинат тие што лично ги навредив, сакам и јас извинување од членот или (членови беа незнам) што без мое знаење и дозвола постираа лично мои слики , слики од мене и кажуваа се и сешто, да се искараме истепаме е многу лесно, и многу сељачки, ете се извинив на сите уште еднаш ќе се извинам и очекувам исто од тие што настрана од сеирот изедоа повеќе од колку што треба, сеирот е сеир не го оспорувам , и да ми текна нешто, повеќето од тие што го водеа сеирот против мене се , тие вистинските и големите ентузијасти и познавачи незнам фали воопшто ја отвориле темата и помислиле да пишат, едноставно ги нема, тоа е тоа, немам намера повеќе да губам време во сеир и расправии, се надевам некој ме свати, и јас сватив што сакаш да кажеш, само тебе, никој друг неможам да сватам зошто ниту еден пост нема поучен освен овој.

3. Пробавте да излажете форум полн со луѓе кои  НЕразбираат се во коли. Како не сфаќате дека тоа е фантастично иронично, и дека е заслужно за секој сеир кој ќе го добиете? Пробавте да садите краставици со родени сеирџии, и луѓе кои НЕмаат значително повеќе искуство кога станува збор за коли. Си го меревте со магариња. На форумов има луѓе кои возеле значително побрзи коли од тој Мерцедес.

↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #933 на: 28 Декември 2013, 01:19:29 am »

3. Пробавте да излажете форум полн со луѓе кои се разбираат во коли. Како не сфаќате дека тоа е фантастично иронично, и дека е заслужно за секој сеир кој ќе го добиете? Пробавте да садите краставици со родени сеирџии, и луѓе кои имаат значително повеќе искуство кога станува збор за коли. Си го меревте со магариња. На форумов има луѓе кои возеле значително побрзи коли од тој Мерцедес.

Што е со едитов?

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #934 на: 28 Декември 2013, 01:22:00 am »
Што е со едитов?
Со едитот сакам да кажам дека повеќето кои водеа сеир и слично НЕ се разбираат во коли како што се фалат, тие што вистински се разбираат толку многу ентузијастички едноставно ги нема да пишат во било која тема,камоли да тераат сеир да губат скапоцено време.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #935 на: 28 Декември 2013, 01:22:54 am »
Што е со едитов?
Со едитот сакам да кажам дека повеќето кои водеа сеир и слично НЕ се разбираат во коли како што се фалат, тие што вистински се разбираат толку многу ентузијастички едноставно ги нема да пишат во било која тема,камоли да тераат сеир да губат скапоцено време.
QFP.

Боринче.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #936 на: 28 Декември 2013, 01:23:32 am »
Ете ти го Дени маваше сеир...знаеш колку коли има човекот извозено? Повеќе него ја и ти заедно што сме гледале на интернет....

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #937 на: 28 Декември 2013, 01:23:47 am »
Што има везе бмв клуб со моабетов?јас сум еден од основачите на тој клуб,не гледам ништо лошо во тоа,сепак претходниот клуб функционираше лошо веќе долго време,и со основањето на бмв клуб македонија се собраа повеќе од 20 коли,пред тоа беа 3-4. :)

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #938 на: 28 Декември 2013, 01:24:36 am »
Ете ти го Дени маваше сеир...знаеш колку коли има човекот извозено? Повеќе него ја и ти заедно што сме гледале на интернет....
Реков повеќето, не реков сите и не дека дени спаѓа во нив.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #939 на: 28 Декември 2013, 01:25:16 am »
Кој ете на пример спаѓа. Да си знае човекот.

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #940 на: 28 Декември 2013, 01:26:33 am »
Кој ете на пример спаѓа. Да си знае човекот.
Нема потреба да споменувам лични имиња,никови,податоци, нема да спаднам толку ниско како членот .... да не го именувам знаете кој што постираше слики од мене во темата со мерцедесот.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #941 на: 28 Декември 2013, 01:28:45 am »
Дас друже...батали, преубав пост ти напиша Класниот, не се обидувај сеа и таму замерки да наоѓаш...искулирај, олабави, се извини, океј е, истрпи уште малку сеир машки! прво не ти личи на годините да попуваш и да кажуваш кој колку искуство имал...едноставно не ти личи, како и мене то не ми личи во некој ситуации

Инаку @Даре :) хмм ја знам неколку членови од бмв клубот, и памтам како лепо не поздравија на еден собир, колку професионално се појавија дечките алал да им е..

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #942 на: 28 Декември 2013, 01:32:32 am »
Да беше тоа порано,ама за жал се тоа се промени,престанаа да се организираат собири,бмв форумот не е активен,на фејзбук чат пат некој нешто ќе пише во таа група,сепак со правењето на овој клуб колку толку заживееa бмв лобито не само во скопје туку во цела Mакедонија.. :)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #943 на: 28 Декември 2013, 01:33:02 am »
I Cuore probase da ne laze deka Kupil Gulieta ama go fativme vo lagata! On u stvari mislel da ja preoblikuva kockata so cekan ama mu nedostasuvalo vreme pa si prizna deka ne akal po keramidi ! ;D
Он е како Амди Бајрам...За курчење му нема рамен! Отвори ли уста - суши се што му е на хоризонт... Се што има он е најдоброто нешто кое постои на планетава од кога постои човештвото па се додека да го снема...

Кај и да е ќе помине сезоната на прасиња...Ракијана ја испивме чекајќи го ветеното прасе...Да беше се родило кога Куоре го вети до сега правнучиња ќе имаше... :D

Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #944 на: 28 Декември 2013, 01:55:00 am »
Што е со едитов?

тераме и ние таквите сеир, ама поинтересни ни се моментите на читање одошто на пишување. а верувај дека и еден убав дел (скоро сите да не речам) од овие што ти тераат сеир се добри познавачи, бидејки се знам лично со повекето од нив.

и секако моментот што и понатака сакаш да се вадиш е комичен... стилот: “не бев ја мајке ми, друг беше, нисам ја“ е уште поинтересен момент.

и последна работа, што не ја знаеш е дека неколку луге од тука присутните, се окорели психолози, кои те читаат како буквар за се што ке напишеш. поготово знаејки го твоето минато на форумов и гафовите што си ги пишал... гледам дека тука се извадија на површина уште 2-3 интересни моменти...

ке нарачам за утре пуканки да ми спреми лепша половина, пред да отворам лаптоп и да читам што уште ке си изнапише...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време