Старич најде да кажува за детлиќ, огромно ХА ХА .
Колку сакаш години имај, доволно зрел не си. Такви глупости, као што се ебење на здрав разум преку фотошопирани слики, а воедно и возење без возачка и притоа причинување сообраќајка со значителна штета покажуваат колку си стварно дете.
Друже сообраќајката беше пред 3 години, фотошопот не го направив јас ,ако добро забележа, а се надевам не ни забележа газдата на колата ја објави прв сликата во темата...
edit, не ја мешај сообраќајката бидејќи незнаеш што и како се десило, недај боже да ти се деси ќе видиш како е , НЕДАЈ БОЖЕ, од слика дојдовте до такви работи, заеби како што спомена погоре даре сака да се дружи не да се кара, исто и јас ама вие се фативте за една слика која јас не ние знаев дека е фотошоп се додека Bul11boy не ми кажа од како се исподесија сите постови глупости, нормално незнаејќи затоа ќе ја бранам сликата и колата дека иде 250 зошто навистина иде, а сега кога дознав дека вистина е местенка отворено му кажав дека е будала што на такво колиште прави фотошоп , срамота, поздрав се најдобро до сите што направија добар сеир со мене.