Автор Тема: Kade e forumasot ?  (Прочитано 239676 пати)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Одг: Kade e forumasot ?
« Одговори #105 на: 29 Јуни 2011, 18:22:54 pm »
Цитат
Од утре па до даљњег, и мене не ме барајте, заминав на операциони стол. Поздрав до лепо друштво, ако не преживеам Алфатамоја нека ја земат Кизо и Коска ;D ;D ;D

Не оди во змијарник :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #106 на: 29 Јуни 2011, 20:01:38 pm »
Од утре па до даљњег, и мене не ме барајте, заминав на операциони стол. Поздрав до лепо друштво, ако не преживеам Алфатамоја нека ја земат Кизо и Коска ;D ;D ;D

А ја ?

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #107 на: 30 Јуни 2011, 10:07:46 am »
Коска и Кизо ке уградат турбо и ке го модифицираат боксерот да иде као ракета, ако умира, нека умре како Александар Македонски, во борба! Вие само ке ми ја возите, тоа може и татко ми хахахаха

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #108 на: 30 Јуни 2011, 10:20:49 am »
Коска и Кизо ке уградат турбо и ке го модифицираат боксерот да иде као ракета, ако умира, нека умре како Александар Македонски, во борба! Вие само ке ми ја возите, тоа може и татко ми хахахаха
Нели од маларија умре Аце ;D немој некоја болест да и навлечеш на Алфата

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #109 на: 30 Јуни 2011, 10:36:14 am »
ахахахахахахахаха не ме бива историја џабе!

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #110 на: 01 Јули 2011, 20:13:35 pm »

ne, najbliskite go ubija. toa ke se sluci i so alfata, kizo i koska ke ja gazat dodeka da pregrej.celi 15 minuti  ;D

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34289
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #111 на: 01 Јули 2011, 22:32:31 pm »
Ако се прашувате зошто ќе ме нема цела недела од утре да ви кажам дека ќе сум во Љубаниште. Ако некој го носи патот натаму нека намине. Ќе ми ја види колата на десниот крај во кампот и нека ме побара. Името ми е Миле за тие што не знаат. Ќе тргнеме кафе, пивце и муабетче

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #112 на: 01 Јули 2011, 23:49:42 pm »

ne, najbliskite go ubija. toa ke se sluci i so alfata, kizo i koska ke ja gazat dodeka da pregrej.celi 15 minuti  ;D

Сеа моментално и за 5 може да рокне. Закачи дупка татко ми во Скопје додека бевме, почна да грее колава, низ град до 90 крева температура. Инаку Кизо, Жарко и Коска нека прават што сакаат, само нека не ја тркаат со Корсата твоја во меѓузабрзување, се шират гласини си бил број еден во светот! ;D

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676
« Одговори #113 на: 02 Јули 2011, 03:44:46 am »
кими кај е ?

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #114 на: 02 Јули 2011, 03:48:25 am »

Сеа моментално и за 5 може да рокне. Закачи дупка татко ми во Скопје додека бевме, почна да грее колава, низ град до 90 крева температура. Инаку Кизо, Жарко и Коска нека прават што сакаат, само нека не ја тркаат со Корсата твоја во меѓузабрзување, се шират гласини си бил број еден во светот! ;D

Па 90 е нормална температура.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #115 на: 02 Јули 2011, 11:42:09 am »

ne, najbliskite go ubija. toa ke se sluci i so alfata, kizo i koska ke ja gazat dodeka da pregrej.celi 15 minuti  ;D

Па 90 е нормална температура.

Рамно на 80 стоеше каде и да ја возиш. Сега уклучува перката и на мали релации во град. Во секој случај нешто настрада од дупката, само треба да се провери дали е во моторот или нешто од предницата.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #116 на: 02 Јули 2011, 11:44:18 am »
Da ne go smackavte karterot?

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #117 на: 02 Јули 2011, 12:01:20 pm »
Не знам, стариот инсистира дека колата е тотално во ред зашто изгледа не сака да влага во трошоци ако искочи нешто за поправка. Мене тоа ми изгледа сумливо. Канал немам кај да ја проверам сам, а да легнеш под кола теоретски шанси нема зашто спуштена е и нема место за рака, а камо ли за глава да ставиш.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #118 на: 02 Јули 2011, 12:09:31 pm »
Pa pojdi na majstor, ne si igraj.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #119 на: 02 Јули 2011, 12:37:48 pm »
Не знам, стариот инсистира дека колата е тотално во ред зашто изгледа не сака да влага во трошоци ако искочи нешто за поправка. Мене тоа ми изгледа сумливо. Канал немам кај да ја проверам сам, а да легнеш под кола теоретски шанси нема зашто спуштена е и нема место за рака, а камо ли за глава да ставиш.

Ке ти каже чичо како :)

Земи во кола стави некој даски, иди на тротоар, стај ги стаките помини преку нив и ке имаш место и глава да пикнеш па и да работиш ако ти треба...

Јас на бившиот скејт парк, кај рамстор така имам мењато ламела на бмв