Автор Тема: CARclub спортски активности  (Прочитано 55163 пати)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Одг: CARclub спортски активности
« Одговори #30 на: 11 Мај 2011, 18:10:51 pm »
абе ало фудбал или баскет да се испотиме, а не куглање, ебати спортот фрли тоа топката и седи после

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #31 на: 11 Мај 2011, 18:20:24 pm »
абе ало фудбал или баскет да се испотиме, а не куглање, ебати спортот фрли тоа топката и седи после

Абе, чекај да се загрееме малце... голем дел тука од форумџииве се канцелариски луге :)

Степ бај степ... прво куглање, па пинг понг, па баскетот и фудбалот ке дојдат ;)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
« Одговори #32 на: 11 Мај 2011, 18:32:02 pm »
И јас се пријавувам за куглање. :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #33 на: 11 Мај 2011, 18:39:32 pm »
Ајде бе, да правиме список за Куглање...

1. RikiRulz
2. Kalco
3. zeroSignal

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10963
  • 430i
« Одговори #34 на: 11 Мај 2011, 18:53:34 pm »
Абе куглање... само мужишта.. :) Тоа ми е за у парови, зезалици..
Ај табла во Жена парк, одма карши шахистите :)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #35 на: 11 Мај 2011, 19:02:32 pm »
Марјан не суди пред да пробаш нешто(ова чист пријателски), Фрли правилно ко што се фрлаат 30 топки и ќе видиш зашто спортов не е за лигавење или за парови. Јас така се заебав и ме однеса, фрлив 30 топки и после тоа една недела бев како сакат човек.

Иначе пишете ме и мене, идам и јас.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
« Одговори #36 на: 11 Мај 2011, 19:05:09 pm »
Марјан не суди пред да пробаш нешто(ова чист пријателски), Фрли правилно ко што се фрлаат 30 топки и ќе видиш зашто спортов не е за лигавење или за парови. Јас така се заебав и ме однеса, фрлив 30 топки и после тоа една недела бев како сакат човек.

;D ;D ;D

Знам како ти било! И ја комплетно потценив куглање... Се’ додека не играв... Јаоооооооо... „Све ме боли после тебе“... Земи залет, клекни, пушти кугла, стани... and over... and over... and over again... Упала мишича до бесвес :D

И ја би за куглање (ко за почеток)... Мислам дека ќе биде интересно :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #37 на: 11 Мај 2011, 19:07:08 pm »
Затоа ја ќе дојдам ќе платам, али повеќето време ќе го користам за зезање, нема да се унесувам многу у ова куглањево, по втот пат нема да го јадам. ;D

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10963
  • 430i
« Одговори #38 на: 11 Мај 2011, 19:14:17 pm »

Не за судење, грешно ме разбра, затоа и табла дадов како предлог :)
Муабетот ми беше да се растрчаме, разбркаме малку. Еве да речеме за футбал ќе се собереме повеќе души, за куглање колку може, 10-тина најмногу. Немам ништо против куглањето ;)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11741
  • Архитект
« Одговори #39 на: 11 Мај 2011, 19:23:58 pm »

Абе, чекај да се загрееме малце... голем дел тука од форумџииве се канцелариски луге :)

Степ бај степ... прво куглање, па пинг понг, па баскетот и фудбалот ке дојдат ;)

Да бе степ бај степ............ајде со Џамлии да почниме ако сакате, а??  Јас пошто сум доволно физички активен ќе ве чекам кога ќе стигните до баскет левел, тогаш ќе почнам да дружам :D :D Шала на страна добро ми звучи ова куглањето, сакам да видам што спорт е. Пишете за кога е дефинитивно.

Отсутен brasica

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 296
« Одговори #40 на: 11 Мај 2011, 19:25:19 pm »
Ако веќе ги споредуваме америчка vs. европска ова нашево ми нема поента некако. Удираш 1 саат и ќе ги срушиш 3 пати пример. А во америчкото имаш 10 круга и готово. После нова партија. И не ми е поентата ни мене профи да станам. Само не ми се свиѓа и тоа. Ништо страшно :D Е сеа пинг-понг е друга работа. Таму сум добар и слободно викајте за тоа.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #41 на: 11 Мај 2011, 21:09:32 pm »
Ако веќе ги споредуваме америчка vs. европска ова нашево ми нема поента некако. Удираш 1 саат и ќе ги срушиш 3 пати пример. А во америчкото имаш 10 круга и готово. После нова партија. И не ми е поентата ни мене профи да станам. Само не ми се свиѓа и тоа. Ништо страшно :D Е сеа пинг-понг е друга работа. Таму сум добар и слободно викајте за тоа.

Ајде бе па ти... Се фаќаш за ситници... Дојди, па ќе се гаѓаме ако сакаш... Онака, на мала дистанца "bacanje kamena s'ramena", пошто иако се мали, тешки се копилињата :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6130
  • 69
« Одговори #42 на: 11 Мај 2011, 21:47:39 pm »
Ја сум за сервис или па кој е за шах?
Мислам дека Џиџи ке се сложи со мене за шах :D
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #43 на: 11 Мај 2011, 21:54:37 pm »

Сервис РУЛЗ!!! Алал вера откај ти текна :D

Башка, ја сум поише мераклија на поинтензивен шах, ево рецимо, шах на диви води, или на стрмни карпи... :D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #44 на: 11 Мај 2011, 22:29:26 pm »
Хахаха со оглед на моменталнава ситуација изгледа логично, само проблемот е што мрзим да играм шах ;D