Автор Тема: Старите добри времиња ( тјунинг, диви трки, Палас и така натаму )  (Прочитано 20382 пати)

Отсутен Ogi88

• Редовен
  • Пораки: 1148
Знае некој што се дешава со едно бело сузуки свифт со турбо од аеродром, го немам видено доста време.
Порано често го гледав.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Знае некој што се дешава со едно бело сузуки свифт со турбо од аеродром, го немам видено доста време.
Порано често го гледав.

Да ти дадам број, од Гоце да се чуете, да ти каже шо прави :)))))))))))))))

Кажи, што те интересира... да ти кажам :)

Отсутен Ogi88

• Редовен
  • Пораки: 1148
Порано често го гледав.

Да ти дадам број, од Гоце да се чуете, да ти каже шо прави :)))))))))))))))

Кажи, што те интересира... да ти кажам :)

Чисто ме интересираше колата стално ја гледав порано, сега ја немам видено па дали ја има уште.

Отсутен Dimac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 674
Свифтот веке подолго време стои паркирано на паркинг во Аеродром и воопшто не е мрднато може месец-два (ако збориме за истиот свифт позади што има налепница NO TURBO NO FUN)

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
Да ве прашам дали знаете чив е плацот на влез во Скопје, 50тина метри после кривината за мостот за Сарај. Има убави коли, меѓу кои и Xsara-та на 2fast4you што била црвена, а сеа е бела.

Krs se tamu site koli i + tipot se zanesuva so ceni...Za hondata crvena, so karbon na haubata ('95g) bara 5000ev :D malku e ku-ku gospodinot....
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
Свифтот веке подолго време стои паркирано на паркинг во Аеродром и воопшто не е мрднато може месец-два (ако збориме за истиот свифт позади што има налепница NO TURBO NO FUN)

Свифтот се вози, само дечкото има резервиран паркигн... а и усталом не е таксиста... па цел ден да лута...

Да ве прашам дали знаете чив е плацот на влез во Скопје, 50тина метри после кривината за мостот за Сарај. Има убави коли, меѓу кои и Xsara-та на 2fast4you што била црвена, а сеа е бела.

Krs se tamu site koli i + tipot se zanesuva so ceni...Za hondata crvena, so karbon na haubata ('95g) bara 5000ev :D malku e ku-ku gospodinot....

Тој ЦРХ го имаше Игор-Тачка од Ѓорче, а иначе првиот газда е Шваба од Влае...

На времето беше најубав ЦРХ... нема фуш дел на него... све е профи...

Отсутен Dimac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 674
дечкото нема резервиран паркинг пошто е во зонско паркирање и свифтот не се вози затоа што ми е паркиран под балкон и е закотвен подолг период

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
swiftceto e vo vozna da ne recam letecka sostojba :) , ali gocka e zafaten so negovoto drugo kolice a ima i sluzbeno tkaa da swiftceto ne go vozi...

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
swiftceto e vo vozna da ne recam letecka sostojba :) , ali gocka e zafaten so negovoto drugo kolice a ima i sluzbeno tkaa da swiftceto ne go vozi...

+1

Се спрема вектрата 4х4 :)

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676

+1

а да го даде ние да го повозиме :)

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет

+1

а да го даде ние да го повозиме :)
Ако му пали , тоа е сузуки кога него ќе му текне пали ;D ;D ;D
Ајде Рики пуцај ;D ;D ;D

Отсутен ViksaSk

• Редовен
  • Пораки: 1225
Дали ви текнуе на Ксарата со ламбо врати пишуеше нешто од страната авто кука или така нешшто и на една црна корса на Тунда од бутел 1 таа беше 2.0 и еден сив голф 3 со спојлери од гти и мотор 1.8 со јако музиче

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
Мене не ми текнува...

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Дали ви текнуе на Ксарата со ламбо врати пишуеше нешто од страната авто кука или така нешшто и на една црна корса на Тунда од бутел 1 таа беше 2.0 и еден сив голф 3 со спојлери од гти и мотор 1.8 со јако музиче

Оваа ?

повеќе тука: http://www.designercars.net/membercars/4603.php

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Екс на Гара ;)