Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Во меѓувреме ми текна на црвеното Vento на Аце што работеше во POPE. Леле какви пластики, китови и полиестери имаше тоааааааааа
Цитат: S16 на 12 Јули 2011, 11:15:42 amВо меѓувреме ми текна на црвеното Vento на Аце што работеше во POPE. Леле какви пластики, китови и полиестери имаше тоааааааааа Тоа со жолти некои налепници, и огромен спојлер ?
Цитат: S16 на 12 Јули 2011, 11:15:42 amВо меѓувреме ми текна на црвеното Vento на Аце што работеше во POPE. Леле какви пластики, китови и полиестери имаше тоааааааааа Kај ти текна бе )))Аце последен, пат го видов... вртеше такси...
Цитат: RikiRulz на 12 Јули 2011, 13:02:54 pmЦитат: S16 на 12 Јули 2011, 11:15:42 amВо меѓувреме ми текна на црвеното Vento на Аце што работеше во POPE. Леле какви пластики, китови и полиестери имаше тоааааааааа Kај ти текна бе )))Аце последен, пат го видов... вртеше такси...Ајдееееееее, такси ?? Па нели добро се ожени бе да му е.ам дебелиот
а жолтиот меган ? беше фаца тоа време