Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 5128385 пати)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #4305 на: 25 Октомври 2013, 12:05:36 pm »
^ сомнителна

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
« Одговори #4306 на: 25 Октомври 2013, 12:06:06 pm »
Фул опрема без ксенон и лед?

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #4307 на: 25 Октомври 2013, 12:06:25 pm »
без команди на волан...

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #4309 на: 25 Октомври 2013, 12:27:48 pm »
Не е фул очигледно, ама сигурно е наша.

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
« Одговори #4310 на: 25 Октомври 2013, 12:33:55 pm »
Колата беше на мој другар и е СТАКЛО! Мајкаму работи во порше и колава била на некој германец и не ја знам тачно причата али 3 години била остаена у гаража. Он ја зема со 6к и баш ја пробав кога ја зема кумплугот фаќаше најдоле, нешо се десило со ламелата од стоење па смени ламела и и напраи сервис ја провозе 8к и имаше потреба од поголема кола ја остаи на плац и зема мерцедес е270. Пред 1 недела беше на еден друг плац кај шо ја остаи сеа незнам како стигнала тука ваљда нешо компензирале. На другиот плац беше стаена 8900 еу. Колата е СТАКЛО!

Не е фејслифт.

Отсутен Bushido

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 234
« Одговори #4312 на: 25 Октомври 2013, 12:46:05 pm »

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
« Одговори #4313 на: 25 Октомври 2013, 12:48:42 pm »
Колата беше на мој другар и е СТАКЛО! Мајкаму работи во порше и колава била на некој германец и не ја знам тачно причата али 3 години била остаена у гаража. Он ја зема со 6к и баш ја пробав кога ја зема кумплугот фаќаше најдоле, нешо се десило со ламелата од стоење па смени ламела и и напраи сервис ја провозе 8к и имаше потреба од поголема кола ја остаи на плац и зема мерцедес е270. Пред 1 недела беше на еден друг плац кај шо ја остаи сеа незнам како стигнала тука ваљда нешо компензирале. На другиот плац беше стаена 8900 еу. Колата е СТАКЛО!

Не е фејслифт.

Lamela od stoenje ne se zeznuva. Sumnjivo e mnogu toa.

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
« Одговори #4314 на: 25 Октомври 2013, 13:09:25 pm »

Не е фејслифт.

Сеа се слушнав со него. Кумплугот бил запечен. Ако го пуштиш нормално колата гасеше. Мораше многу пополека да го пушташ за да тргне. Иначе нема ништо сумљиво со колата. Ако имаше нешо он никад немаше да ја земе. Мајкаму на другаров ја знаеше колата уше коа тој германецот ја купил у салон. Уше немаше напраено прв сервис коа ја зема другаров. Ја кога би имал вишок пари одма би ја купил.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
« Одговори #4315 на: 25 Октомври 2013, 13:10:23 pm »
Колку што знам ксенон има и пред фејслифтот...

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
« Одговори #4316 на: 25 Октомври 2013, 13:15:43 pm »
@DarthJe5us

Ти кажа ксенон и лед. Иначе коа ќе ги видиш огласите и на југо пишуваат фул опрема. А на тие шо се фул опрема им пишуваат АМАА БАААШ ФУЛЛЛЛЛЛЛ!!!! Иначе на аудито да бидe фул му фали ксенон, навигација, кожа, палка со команди за бордот, греачи на седишта.... Али не е лошо опремено. Нешо in the middle e.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
« Одговори #4317 на: 25 Октомври 2013, 13:15:53 pm »

Не е фејслифт.

Сеа се слушнав со него. Кумплугот бил запечен. Ако го пуштиш нормално колата гасеше. Мораше многу пополека да го пушташ за да тргне. Иначе нема ништо сумљиво со колата. Ако имаше нешо он никад немаше да ја земе. Мајкаму на другаров ја знаеше колата уше коа тој германецот ја купил у салон. Уше немаше напраено прв сервис коа ја зема другаров. Ја кога би имал вишок пари одма би ја купил.

Da zapece kumplung na Audi prosto e neverojatno. No sepak ima moznost ne velam ne. Vo sekoj slucaj za 8500-8800 vredi. 9700 nikoj nema da dade

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #4318 на: 25 Октомври 2013, 13:46:42 pm »
Изгледа дека и набавната цена на dmf + clutch за ауди во порше е прескапа. Сепак од стоење не се расипува, ногу коли стојат по 2-3 години пред да се продадат.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
« Одговори #4319 на: 25 Октомври 2013, 13:52:16 pm »
Изгледа дека и набавната цена на dmf + clutch за ауди во порше е прескапа. Сепак од стоење не се расипува, ногу коли стојат по 2-3 години пред да се продадат.
Ne e preskapo za taa klasa na koli. Inaku imas parts exchange programa t.e. davas originalen del od kolata i ti stavaat repariran originalen so garancija.