Како збориш за комоција во коливе ко да си 2.10 со 200кг. Во А3ка ќе ти е топ. 
zoshto komocijata site ja gledate samo kako golemina na prostor? mnogu povekje od prostor e komocijata, eve za mene prvo i osnovno e BUCHAVA, ako ja nema se e super, ako ja ima dzabe i prostor i se.
sledno posle buchavata mi e tvrdina koga ke mavnesh na dupka. Vo audi ne sum imal prilika da se vozam chesto (barem ne vo asalno nekoe) ama sum se vozel i vo pasat i vo golJf i vo polo, relativno nova A-klasa, skroz nova tojota korola od pred 1-2 generacii, mazda i nekolku pati vo BMW 3 relativno novo na poraneshen kolega. od site niv dzabe shto beshe nova tojotata koga beshe kako tezgere (nikogash ne bi ja kupil barem ne nova i ne za tie pari shto ja nudea togash) istoto vazi i za BMW-to (moze sum prestaren veke ne znam imam 42godini), mazdata mi beshe kade kade po prijatna za vozenje. A klasava iako e relativno buchna kade kade poprijatna voznja ima od site golfovi vo koi sum se vozel.
Koga bi odel na "eftina" nova bi zel mazda (ne gi znam segashnive novi tojoti), ama koga parite ne bi mi bile problem definitivno bi si kupil edna S-ka ne postara od 5godini i da ne si igram igrachki