http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=769645
го знае ли некој ова возило го дава за 12500евра (дали вреди)пред голем сервис е?
и колку чини да се смени комплет каиши ?
Шефе, колава е океј за 12.500 ама можеби треба уште малце цената надоле!. Пошто се работи за половно возило, се зависи од состојбата нели. Брат ми ја има од 2011 година сеа..земена е 17. илјади, имаат огромни попусти сега и ги даваат за евтини пари, така да нова е 17 илјади, а стара веке 5 години 12.500? малце не ми штима.
Прв и втор сервис беа околу 10.000 ( +-1000ден)ден. Ова вака орентационо да знаеш колку чинат вакви работи. ( на 80 илјади рано е мислам да мењаш каиши, ама незнам. Ова викам рано пошто сеа иам дома кола на 85 илјади, у Пежо ни рекоа на 100че да идеме за тие работи ( исто се работи за џип и дизел) ама врска неам како се движат тие работи.
Ако не ти е до џип би ти препорачал да идеш или на некое ново седанче, а до тие пари сега имаш одличен голем избор или пак ако сакаш нешто што е налик џип тогаш гледај друго нешто.
Антарата можеби има голема просторност ама ништо друго. Ако ја извозиш можда ќе си речеш еј океј е моторчево влече, ама ќе згрешиш! По тапа кола нема

Знам дека кај џип не треба да се очекува некаква незнам каква стабилност и слично, ама ова, неам зборови... Другиот џип што го иаме е 18 пати по стабилен и слично. Ова веќе на 150 не се осеќаш сигурно. Ако си фамилијарен човек, бегај...
Друго не нуди квалитет, се гледаат внатре евтини пластики глупости..за разлика од други модели на Опел. Уствари ова е опел, колку што ја сум леброн џејмс