Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Топ се и двете, ајде пушти ми ги на фб, во сугестии )))Може нема проблем, може да ставаме слики од наши... само... да дозволи зеро... да не биде манијачење...
Цитат: RikiRulz на 30 Август 2011, 21:14:22 pmТоп се и двете, ајде пушти ми ги на фб, во сугестии )))Може нема проблем, може да ставаме слики од наши... само... да дозволи зеро... да не биде манијачење...пратено
eve mrsna za riki http://dnevnik.hr/showbizz/psst/pa-gdje-joj-je-kraj-kim-ima-novu-snimku.html
Цитат: kalco на 31 Август 2011, 00:14:13 amЦитат: RikiRulz на 30 Август 2011, 21:14:22 pmТоп се и двете, ајде пушти ми ги на фб, во сугестии )))Може нема проблем, може да ставаме слики од наши... само... да дозволи зеро... да не биде манијачење...пратено Аддната е, но само една ми прати ...
Цитат: RikiRulz на 31 Август 2011, 00:32:00 amЦитат: kalco на 31 Август 2011, 00:14:13 amЦитат: RikiRulz на 30 Август 2011, 21:14:22 pmТоп се и двете, ајде пушти ми ги на фб, во сугестии )))Може нема проблем, може да ставаме слики од наши... само... да дозволи зеро... да не биде манијачење...пратено Аддната е, но само една ми прати ...Па на другата брат и е моментлано затворен профилот кога ќе го отвори ќе ти пратам.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)