Точно е дека возилата им се канти...
За тоа не излажале!!! СО СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА уште на дрво се немаат качено...Друго се направија...
Затоа и им се канти...Нека ги задолжат шоферите да сносат одговорност за секое возило кое ке го возат, па да видам дали ке бидат после возилата канти...Да видиш како кога ке треба да се испружат една плата за скината гума и искривен бандаш од качување на тротоар со трета и брзина од 50 на саат па ке ги прашам...
Инаку бензинот не е воопшто скап...
Зошто???
Затоа што кога ке излезам на улица јас не гледам пешаци, јас не гледам преполн градски сообраќај, јас не гледам велосипедиси, јас постојано гледам возачи на автомобили воглавном секој сам во возило, освен некој кој е со жена и дете...
Така да мислам дека народов не осеќа поскапување...Чат Пат ние што ке просереме тука на форум, друго ништо не се случува...Колку се возело пред поскапување, се вози со ист интензитет и сега...Па и повеќе.
И 200 денари да го направат бензинот литар пак исто ке се вози...И пак на бензинска ке има сиромаштија и пак ке се става бензин за стотка...Колку за да се заврши работа...