Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
chestito! sega verizhna reakcija na cenite i za se drugo...a tek ke bide veselo od oktomvri koga ke pochne grejna sezona
Oil Rallies As EU Officially Proposes Embargo On Russian ImportsНе ги разбирам, сами си пукаат внога, си ја уништуваат економијата и си го осиромашуваат населението
Цитат: Skywalker на 04 Мај 2022, 16:03:22 pmOil Rallies As EU Officially Proposes Embargo On Russian ImportsНе ги разбирам, сами си пукаат внога, си ја уништуваат економијата и си го осиромашуваат населениетоТи фали последниот дел од реченицата, затоа не разбираш "и си кешираат деееебело".А тоа што народот си ги поддржува, тоа си е друг муабет. Перење на најјако.
Цитат: Deni на 04 Мај 2022, 16:12:41 pmЦитат: Skywalker на 04 Мај 2022, 16:03:22 pmOil Rallies As EU Officially Proposes Embargo On Russian ImportsНе ги разбирам, сами си пукаат внога, си ја уништуваат економијата и си го осиромашуваат населениетоТи фали последниот дел од реченицата, затоа не разбираш "и си кешираат деееебело".А тоа што народот си ги поддржува, тоа си е друг муабет. Перење на најјако.Европа кешира? Можеби ама тоа е ситно во однос на она што го губи. Моментално највеќе кешира УСА и Арапите па и Русија. ЕУ а и ние со нив само го цицаме
Имам добра плата ја, не е проблем...
Цитат: loopz на 04 Мај 2022, 16:04:09 pmИмам добра плата ја, не е проблем...Да не шиткате совети на форум со пријателот?
Цитат: Deni на 04 Мај 2022, 16:12:41 pmЦитат: Skywalker на 04 Мај 2022, 16:03:22 pmOil Rallies As EU Officially Proposes Embargo On Russian ImportsНе ги разбирам, сами си пукаат внога, си ја уништуваат економијата и си го осиромашуваат населениетоТи фали последниот дел од реченицата, затоа не разбираш "и си кешираат деееебело".А тоа што народот си ги поддржува, тоа си е друг муабет. Перење на најјако.Европа кешира? Можеби ама тоа е ситно во однос на она што го губи. Моментално највеќе кешира УСА и Арапите па и Русија. ЕУ а и ние со нив само го цицаме 😀