Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Плинот 4 денари качен
Како тргнала работава, ништо веќе од палење, ебење, гасење, палење пак и сите салтанати, златен...
Памтите на времето пред 25г+ кога немаше гориво?Не само ради зголемувањето на цената,туку сега и оние кои еднаш годишно ја возат колата излегуваат да дополнат/наполнат,за не дај Дени да имаат гориво.
За Не дај Боже знам, ама кој е Дени? Некое повисоко битие од Господ?
Цитат: balanar на 04 Март 2022, 19:03:31 pmЗа Не дај Боже знам, ама кој е Дени? Некое повисоко битие од Господ? Мислам, какво е ова прашање, госпо го споредуваш со Дени...
Denes se normalizira rabotata po benzinskite...beshe malku nad pola rezervoar ... pa edno vozenje do Kavadarci i nazad i na vlez vo Skopje (nemase zivo pile okolu 12 na ruchek) na Lukoil fino nakrcano do kapache za 2800 denari edno 37.neshto sitno L i sega raat sum slednite 880km graCka ili 1100km aUtopat (taman da pomine krizata so ukrajna i rusJa)
Цитат: nikomil1 на 04 Март 2022, 23:22:33 pmDenes se normalizira rabotata po benzinskite...beshe malku nad pola rezervoar ... pa edno vozenje do Kavadarci i nazad i na vlez vo Skopje (nemase zivo pile okolu 12 na ruchek) na Lukoil fino nakrcano do kapache za 2800 denari edno 37.neshto sitno L i sega raat sum slednite 880km graCka ili 1100km aUtopat (taman da pomine krizata so ukrajna i rusJa) Ако точиш гориво од Лукоил значи ја поддржуваш агресијата на Русија врз Украина, агресијата на Израел врз Палестина, Влијанието на Кина врз Тибет и Хонконг и Тајван како и агресијата над Ирак врз Кувајт и Арапски Емирати врз Јемен, да ти се расипи колата да ти се удајт од дизелот на Лукојл