Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: RikiRulz на 29 Март 2011, 10:26:23 amкаде што, возиш убави и мали економични коли... а доколку ти треба класа поголема и економична кола јас го предлагам меганот 1.5 дци со 106 кс, каде потрошувачката во град не е повеке од 5 литри... Really? Знам дека е економичен и добар дизел, ама со нормална вожња, 5 литри низ град? Тешко веројатно. Не е дека не можеш да ја постигнеш, ама со нормално возење, не верувам дека е до 5 литри.
каде што, возиш убави и мали економични коли... а доколку ти треба класа поголема и економична кола јас го предлагам меганот 1.5 дци со 106 кс, каде потрошувачката во град не е повеке од 5 литри...
Јас се возев со 1.5дци со 82 к.с. и со нормална вожња неможеше да ја симне под 5.8-6 л/100км,а 106 коњскиот не верувам дека е поекономичен !
Честито ново поскапување.80.50 / 82.00 супер, 71 дизел.Овци, овци.. Мерино.. меее..мееее..Избегавам да пцујам многу-многу, ама мамето мамино да им се изнаебам, пичка у гз.
ВРЕМЕ Е ЗА(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)