Ме мрзи да читам еден куп страна а пошо и јас следам Ф1 (кога можам) да споделам моето мислење околу тимовите и возачите (инаку следам Ф1 најмалку 10 години)
Тимови:
Ферари - бљак, неморални и нечесни корпоративни суштества, права мафија ...
Мекларен - врвот им беше со Мика Хакинен, изгубија многу кредибилитет кога мисам дека тие беа тимот што украде доверливи документи
Ред Булл - секоја чест, од компанија за енергетски пијалоци да влезеш во спорт со историја и да победуваш тимови што цел живот го работата тоа
Останати- се трудат
Возачи:
Шуми - незнам искрено како некој може да го сака како личност, немам зборови, Германец со нечесни особини. Како возач секоја чест, но да не заборавиме си имаше и добар болид.
Хакинен - сол на рана за Шуми, никогаш нема да заборавам како го попи Шуми во одно претекнување каде тој го претекна некој болид од лева/десна страна а Мика од другата и искочи пред Шуми. Штета што Мекларенотсо послаб болид и лоша тактика губеа трки.
Хамилтон - ццц откако зема титула со педерската ситуација во Бразил, немам зборови.
Алонсо - многу ме потсетува на карактерот од Шрек, тој нискиот крал/принц што ја сакаше Фиона. Споредбата доволно зборува.
Кубица - штета што се повреди, имаше талент и муда
Раиконен - се кладам дека човеков има испиено алхохол колку што немаат сите други возачи во Ф1. Прав возач, а не шоу-мен. Карактер на место. Најголема грешка што отиде во Ферари по мене.
Фетел - имав ок мислење за него додека не ја направи педерската работа минатата трка.
Такума Сато - во Хонда тимот незнам зошто ама навивав за овој човек