Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ме возеле во Jaguar XJ220.... 315 km на час од Минхен накај Нирнберг ама после 20 км не сакав да се возам повеќе па инсистирав да запреме и си влегов кај колегите во мерџото. Со други зборови...испосерасе господин началник!
Јас како возач - 285 км/ч, како совозач 275 км/ч.Со „мои“ возила:- Ибица 1.9 D - 160 или 170 така нешто (толку идеше душичка )- Leon 1.9 TDI - 185 km/h- Lancer 1.5 - 205/210 така нешто.Сите се мерени по брзинометри, не со GPS или слично.
Арно вие, јас што да кажам сиротиот! Анџак некна кога со ЦЦ/то качив 280 и тоа на кратко неколку минути, во повеќето друго случаи кога одам на пат јас сум совозач и кочам со нозитте доле пошто чим излеземе од просторите на бивша ЈУ ретко паѓа стрелката по 180 а неретко оди и до 300. Било да е со Ауди РС или со Фелеричен Ваген ЦЦ, Или со Мече АМГ, или со Маче Јагуар, исти курац ми е....они ме возат ја само стегам г'з и кочам!
Цитат: Sportex на 15 Октомври 2012, 15:31:09 pmАрно вие, јас што да кажам сиротиот! Анџак некна кога со ЦЦ/то качив 280 и тоа на кратко неколку минути, во повеќето друго случаи кога одам на пат јас сум совозач и кочам со нозитте доле пошто чим излеземе од просторите на бивша ЈУ ретко паѓа стрелката по 180 а неретко оди и до 300. Било да е со Ауди РС или со Фелеричен Ваген ЦЦ, Или со Мече АМГ, или со Маче Јагуар, исти курац ми е....они ме возат ја само стегам г'з и кочам! CC Го крена 280?