Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 324
@loopz Земи си Весна акомулатор гледам 36 месеци гаранција имаат, јас ако не ја поминам зимава ќе земам некоја Весна или Топла, овие поголемите марки гледам помалку гаранција даваат, а повеќе кудени се, Топла/Весна никој не се пожалил да му цркне за кратко
На i30ката рикна фабричкиот по 3 години, ставив Топла, рикна по 1 година, ставив Варта после тоа ама и брзо ја продадов така да не знам како се покажал тој.
Цитат: vladic3110 на 22 Декември 2020, 15:00:33 pm@loopz Земи си Весна акомулатор гледам 36 месеци гаранција имаат, јас ако не ја поминам зимава ќе земам некоја Весна или Топла, овие поголемите марки гледам помалку гаранција даваат, а повеќе кудени се, Топла/Весна никој не се пожалил да му цркне за кратко Затоа руска машина земав )))Без разлика, бидна бељата, мораше да се среди итно.За следен пат ќе бидам повеќе учен за да направам различен и подобар потег Да го провозам некое време на ладново, па ќе видиме што ќе каже.
Цитат: loopz на 22 Декември 2020, 15:17:21 pmЦитат: vladic3110 на 22 Декември 2020, 15:00:33 pm@loopz Земи си Весна акомулатор гледам 36 месеци гаранција имаат, јас ако не ја поминам зимава ќе земам некоја Весна или Топла, овие поголемите марки гледам помалку гаранција даваат, а повеќе кудени се, Топла/Весна никој не се пожалил да му цркне за кратко Затоа руска машина земав )))Без разлика, бидна бељата, мораше да се среди итно.За следен пат ќе бидам повеќе учен за да направам различен и подобар потег Да го провозам некое време на ладново, па ќе видиме што ќе каже.Колку гаранција? Пише дека акумулаторот е по нивна препорака?
Веснето не беше со 36М?Sent from my M2007J20CG using Tapatalk