Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 330
Некој инфо за литиум јонски акумулатор за мотор? Гледам на ибеј има накај 150Е се, но би сакал локално ако може да најдам или барем во FOPOG доле.
Кој бренд да го ставам на моторот и да потрае 2-3 сезони?
@ZilePunto Ajde update napravi Dali go polneshe? Kako e situacija sega?
Да ми понудите акумулаторче за скутер 125цц ? ваљда 7/8 амперски треба..
Цитат: xenon на 08 Март 2018, 09:58:57 amНекој инфо за литиум јонски акумулатор за мотор? Гледам на ибеј има накај 150Е се, но би сакал локално ако може да најдам или барем во FOPOG доле.Dimenzii na akumulatorite dali imas. Jas najdov na ebay ama nema dostava za Makedonija
Цитат: BmwPowerRoad на 09 Март 2018, 17:41:02 pmЦитат: xenon на 08 Март 2018, 09:58:57 amНекој инфо за литиум јонски акумулатор за мотор? Гледам на ибеј има накај 150Е се, но би сакал локално ако може да најдам или барем во FOPOG доле.Dimenzii na akumulatorite dali imas. Jas najdov na ebay ama nema dostava za Makedonija//www.amp-solar.com/litij_akum tuka ke najdes Litiumski akumulatori no cenite se Wow vo odnos na klasicnite i AGM. Jas gi kontaktirav za baterii za vagi za merenje i podobro mi e da stavam obicni olovni.Voedno mi potvrdija deka site akumulatori za motosri se Kineski, taka da koj i da go kupam mi e isto. Vo Evropa ne se proizveduvaat, samo nalepnici se prelepuvale.
Ја си земав од кај Анџело лани, за Џилера SP50. Имаше 2 типа, го одбрав поскупиот незнам зошто. Искуството ми кажа дека сите останати се катастрофа и се менуваат еднаш годишно, за Ексајд ќе видиме