Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 330
Јас сеуште мислам дека топла е непобедлив(ваљда навика)
Цитат: Filip_90 на 22 Ноември 2016, 20:53:39 pmЗависи и колку пати дневно се пали возилото, кај мене да речеме околу 8 пати дневно, секој ден.Прво мислев дека имам некој скриен потрошувач кој го празни акумулаторот, но мерев со ампер клешта и се испостави дека нема такво нешто, што значи дека акумулаторот почнал да откажува...Друже барај ме слободно на 078312220 ќе дојдеш и ќе средиме.Не е можно за 3 години да откаже 77ца од Премиумот, ќе видиме што е работа и ќе средиме бз проблем Позз !
Зависи и колку пати дневно се пали возилото, кај мене да речеме околу 8 пати дневно, секој ден.Прво мислев дека имам некој скриен потрошувач кој го празни акумулаторот, но мерев со ампер клешта и се испостави дека нема такво нешто, што значи дека акумулаторот почнал да откажува...
Цитат: Oliver^^ на 29 Ноември 2016, 11:51:18 amЈас сеуште мислам дека топла е непобедлив(ваљда навика)Топла отворен систем, 4 - 5 стар, проверен на тестер 94%.
Цитат: Giugiaro на 02 Декември 2016, 18:58:50 pmZdravo decki mi treba akumulator za bmw 320xd e90.... originalniot e exide 90ah 900a znae nekoj kaj da najdam vakov ist i kolku bi cinel?Zavrsivme rabota so originalen Exide Agm Start-Stop 95 Ah pozz druze
Zdravo decki mi treba akumulator za bmw 320xd e90.... originalniot e exide 90ah 900a znae nekoj kaj da najdam vakov ist i kolku bi cinel?
andzelo , a moze i nekoj drug. mi treba akumulator za w 210 , e300td , 100ah. Stariot orginal mercedesov pocna da vergla potesko denes i kaj da e denovive ke treba nov. Dajte predlog i normalno cena otprilikaDruze mislam deka na poraka ti pisavpozdrav !
Денес ми цркна акумулаторот после шест години.Анџело, кажи ми клаберска цена за 55ка акумулатор на Ексајд и дали имате некој застапник во Струмица каде би можел да одам утре да го земам?
Колку пари го зема 100ката? И колку е 55ка Exide ако знае некој?