Автор Тема: Очила за сонце - какви имате, или какви сакате да имате?  (Прочитано 50259 пати)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8124
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Имам некои Rolling поларизирани со зелено стакло, 1200 денари ги платив и сум презадоволен од нив. Не искривуваат и се доста прецизни во вожња.

Не дека не сакам но за сега не би дал сума пари за оригинали, пак би купил поларизирани до кај 2000 денара.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Паметно.

Отсутен MendeH

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 251
Јас имам вакви земено само незнам кај гледав кога ги земав за да по извесно време не ми се допаѓа како ми стојат и ми помина ќефот, сега ги носам исклучиво за возење а за тоа ми се погодени перфекција

Ray-Ban 4192

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7385
Мене ни едни наочари не ми стојат... или јас така мислам :)  Каде да отидам да пробам многу модели и продавачката да ми каже Е ОВИЕ ТИ СЕ ТАМАН, ЗЕМИ ГИ ??? ;D :D 

Отсутен Dimitar

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 444
Мене ни едни наочари не ми стојат... или јас така мислам :)  Каде да отидам да пробам многу модели и продавачката да ми каже Е ОВИЕ ТИ СЕ ТАМАН, ЗЕМИ ГИ ??? ;D :D 
Isto i mene!I duri togas me faka glava i pak izleguvam bez naocari od prodavnica.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
Иако порано ич не ги сакав, последниве неколку години носам Aviator. Не оргинал, секако.

Отсутен MendeH

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 251
Одг: Очила за сонце - какви имате, или какви сk
« Одговори #66 на: 27 Јуни 2014, 10:46:15 am »
Буквално исто е и кај мене, јас тие од погоре така ги зедов на муабето Е ОВИЕ ТИ СЕ ТАМАН, ЗЕМИ ГИ :D и јас мислам дека ни едни не ми стојат зато и овие шо ги зедов не ми е ќејф да ги носам

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
There is no such thing as „Ниедни не ми стојат“. Само не си навикнат на својот лик со цвикера. Тоа е исто како и друг вид на облека. На пример ако не носиш одело, мислиш дека „не ти стои такво“ а уствари многу добро ти стои - на пример. Генерално класичните форми кои се со поента дизајнирани многу често се добри на голема публика. Така да од неколку убави класични бредирани примероци, тешко е да се случи ниедни да не ти стојат. Е сега може да се случи да ги земале така некои поселски модели кај нас, па да нечинат. Ама пак, во една продавница (поасална) ретко е да нема ниедни асални. Бар едни би требало да има.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17502
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Тоа е исто како и друг вид на облека. На пример ако не носиш одело, мислиш дека „не ти стои такво“ а уствари многу добро ти стои - на пример.

Или маици во V ::)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
Тоа е обратно. Носиш, и мислиш дека ти стојат, а уствари си сељак.

;D

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6216
Фејк wayfarer имам неколку пара со различни бои и шарки,едни исто така фејк SPY+

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1815
Јас го имам оргиналот на SPY+ Ken Block,  одлично се гледа со нив, но ги заборавив у фиока у кола и се направија партал! :)
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Малку подетално што се деси со нив?

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6216
Иако се копија мојте,со нив најубаво ми се гледа имаат УВ400 заштита и најдобро стакло од сите други копии што ги имам.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
што ке ми препорачате и каде во скопјево да купам само стакла за наочри за сонце? (и секако кој да ги намести-среди) имам видено во бисер еднаш ама некако не ми изгледаа дека вредат за тие пари... поентата  е дека јас носам диопритја, а во сад кога бев си купив едни специјални со федери како втори наочари што се закачуваат врз диоптерските... така ги носиш и двата.. е сега, стаклата ми се више поприлично оштетени и сакам да ги сменам, пошто по практично нешто одамна не сум имал...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време